25.02.2021  |  Strategi & ledelse

DSV hæver grønne ambitioner trods corona

Coronakrisen har udfordret DSV Panalpina i løbet af 2020. Men på trods af det har virksomheden ikke mindsket sit fokus på bæredygtighed. Nu hæver DSV ambitionerne for sine CO2-udledninger i 2030.

DSV Panalpina er udkommet med en ny CSR-rapport, hvori logistikvirksomheden udstikker nye mål for virksomhedens CO2-udledninger de næste årti.

“Vi har som virksomhed et ansvar for at drive vores egne operationer og industrien som helhed mod at mindske den miljømæssige påvirkning af transport- og logistikservices. Ved at sætte ambitiøse mål og have et stærkt fokus på bæredygtighed igennem hele virksomheden, har vi kunne forbedre vores indsats og implementere mange nye initiativer i løbet af 2020”, siger Lindsay Zingg, Senior Director for bæredygtighed hos DSV Panalpina i en pressemeddelelse.  

I løbet af 2020 er DSV udarbejdet ét mål for sine Scope 1 og 2-udledninger, og et andet for sine Scope 3-udledninger. Inden 2030 vil DSV have reduceret sine CO2-emissionerne i forbindelse med blandt andet virksomhedens biler, kontorer og lagerhuse med 40 procent sammenlignet med 2019. Inden for samme tidsramme vil logistikvirksomheden reducere emissionerne i forbindelse med for eksempel udliciteret transport med 30 procent i forhold til 2019.

Læs også: Stærk CSR skaber robusthed over for pandemitrusler

Derudover har DSV implementeret et nyt Sund- og sikkerhedsprogram med det formål at reducere arbejdsrelateret sikkerhedsrisikoer, samt øge den generelle sundhed blandt virksomhedens ansatte.

“Jeg er stolt af de fremskridt og det, vi har præsteret i løbet af 2020 inden for alle områder af CSR. Hele organisationen har demonstreret at gennem hårdt arbejde og dedikation, har det lykkedes os at lave meningsfulde forbedringer – endda under coronakrisen. Med en revideret strategi og nye ambitiøse målsætninger, som vi har sat for os selv, har vi bygget et solidt fundament at bygge videre på”, siger Martin Andreasen, Executive Vice President for Group Compliance hos DSV Panalpina.

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere