02.12.2020  |  Lager & distribution

Dit lagerarbejde lettes med ny dobbelt-kvartpalleløfter

Danske Logitrans A/S har udviklet en kvartpalleløfter, der kan håndtere to kvartpaller samtidigt, ligesom den kan tage den bagerste kvartpalle på en EURO-palle. Det effektiviserer dit arbejde på lageret.

“Vores nye dobbelt-kvartpalleløfter er et uundværligt og meget effektivt redskab, når du har brug for at løfte to kvartpaller til/fra en EUR-palle - og transportere dem til det ønskede sted i f.eks. supermarkeder, lagerområder, pakkerier og på tankstationer. Hvis man har brug for at håndtere og transportere blot en kvartpalle, så har vi også løsninger til dette”, siger Gitte Kirkegaard, CEO hos Logitrans A/S.

Virksomheden præsenterer DLQ200-kvartpalleløfteren med en kapacitet på 200 kg. På grund af den ene lange gaffel er det muligt for dig at håndtere to kvartpaller på samme tid.

Læs også: Gaffeltruckproducent tilbyder kunderne covid-19 distance på fabriksgulvet

DLQ200 er manøvredygtig og kan bruges overalt, også der hvor pladsen er trang. Den har håndtag med ergonomisk rigtige gribevinkler, som giver brugeren et afslappet greb, ligesom hjulene giver en lydløs og skånsom kørsel.

Formålet med Logitrans’ nye løsning er at øge produktiviteten ved at effektivisere workflowet på virksomheder eller butikkers lager.

- KCP

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere