09.07.2018  |  Lager & distribution

Digitale tvillinger: Kickstarter automatiseringsprojekter - til alles fordel

Indhold fra partner Hvad er dette?

Øvelsen med at visualisere lager- og logistikprojekter er nu mere aktuel end nogensinde før. For hos alle gælder det samme: at der bliver leveret så færdig og køreklar en løsning som overhovedet muligt – så hurtigt som muligt.

Den hastighed projekternes omfang og kompleksitet vokser med, er noget der udfordrer os som leverandør på flere niveauer. 

Don’t tell it - show it!
Hos Riantics arbejder vi med digitale tvillinger til vores lager- og logistiksystemer - virtuelle modeller der spejler vores løsninger 1:1 i 3D og viser kapaciteten og flowet i realtid.

Fordelene er mange; for løsningen, for kvaliteten, for projektøkonomien, for kunden - og ikke mindst for Riantics som virksomhed.

På det tekniske plan løber vi en home run, hvor vi tester koden digitalt, allerede inden den første del af anlægget ankommer til kunden. Det betyder, at al software er gennemtestet og spiller; at PLC-kodens integration mod WCS- laget fungerer.

Koden er forberedt til struktureret dataopsamling og kan bruges både til at kalibrere KPI’en og til at forudsige alt fra kapacitet til vedligeholdelsesmønstre. 

Plug’n’play 
Kunden får mulighed for at se løsningen i sin helhed og fornemme flowet rundt i lagersystemet. Samtidig minimerer vi arbejdet on site, så dyr produktionsplads - og tid - ikke går tabt. 

Det betyder også, at programmørernes arbejde on site bliver reduceret til en simpel idriftsættelse, idet størstedelen af softwaren er integreret og testet på forhånd.

Hos Riantics har vi sat et dedikeret hold, der sammen med virksomheden Xcelgo, arbejder med virtuel commissioning. De sikrer, at tvillingerne yder det maksimale bidrag til bedre indsigt, beslutningsprocesser og nye forretningsmodeller.
 

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere