15.09.2015  |  Lager & distribution

DI vil prioritere erhvervstrafik i de danske byer

Indhold fra partner Hvad er dette?

Mange danske byer er ikke i rustet til at håndtere erhvervstrafikken, mener branchedirektør i DI Transport. Derfor vil erhvervsorganisationen nu sætte fokus på en forstærket indsats.

Danske virksomheder har problemer med adgangen til byrummet i forbindelse med blandt andet distribution, skriver branchedirektør i DI Transport, Michael Svane, i en kommentar på organisationens hjemmeside.

Læs også: Indien investerer massivt i infrastruktur

DI har lavet en temperaturmåling blandt virksomheder, som viser, at de oplever stigende udfordringer i forhold til fremkommeligheden i danske byer.

”Temperaturmålingen viser også, at mange virksomheder oplever, at den helt nødvendige erhvervstrafik i al for sjælden grad tænkes ind i planer og planlægning i de selvsamme byer, som gerne vil have et aktivt og dynamisk butiksliv. Det handler ikke kun om København eller Aarhus, men en lang række større byer rundt om i Danmark”, skriver Michael Svane i kommentaren.

Læs også: Trætte chauffører truer trafikken

Mens udfordringen stiger, er der ifølge Michael Svane ingen udsigt til løsninger. Derfor vil erhvervsorganisationen nu selv sætte fokus på problemet.

”I DI sætter vi nu fokus på en forstærket indsats med det mål, at erhvervstrafikken prioriteres, når Danmarks byer udvikles”, afslutter han. 

-SSM

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere