01.02.2013  |  Lager & distribution

DHL bringer dansk mode frem

Indhold fra partner Hvad er dette?

Verdens største kurerfirma er med bag kulisserne under modemessen Copenhagen Fashion Week, der løber af stablen i disse dage.

Det kræver en solid gang logistik, når kollektionsprøverne skal nå frem til catwalkene på modemessen Copenhagen Fashion Week, der finder sted lige nu.

I og med, at hyppigheden i nye modekollektioner er stigende, skal producenter og globale butikskæder hurtigt kunne tilpasse deres lagre til de seneste modetendenser, og her melder DHL sig på banen.  

Således står kurerfirmaet for logstikken for flere verdensberømte modehuse, designere, heriblandt danske Anne Sofie Madsen, og mindre iværksættere.  

“For vores fashion-kunder er hurtig og pålidelig levering af kollektionsprøver afgørende for, at de kan træffe beslutning om, hvad der skal inkluderes i de nye kollektioner, og hvad der før eller siden skal sælges i butikkerne,” siger administrerende DHL-direktør Claus Lassen i en pressemeddelelse.

Udover Copenhagen Fashion Week er DHL officiel logistikpartner for 14 andre modemesser fra New York til Paris, oplyser firmaet.

- JKK

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere