06.11.2017  |  Branchenyt

DHL blandt verdens bedste arbejdspladser

Magasinet Fortune står bag en undersøgelse, der rangerer de 100 bedste virksomheder at arbejde for i verden. Mens it-virksomheden Salesforce har indtaget førstepladsen, er DHL blevet belønnet med en ottendeplads.

Akkrediteringsorganet Great Place to Work har i samarbejde med magasinet Fortune udarbejdet en liste over verdens 100 bedste multinationale arbejdspladser i 2017, og her har transport- og logistikgiganten DHL udmærket sig ved at ligge i top ti.

Læs også: DHL samarbejder med FN og Fiji om COP23

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

For at kunne rangere arbejdspladserne har Great Place to Work foretaget en række interviews med tilfældigt udvalgte medarbejdere fra tusindvis af multinationale arbejdspladser. Hvorvidt arbejdspladsen er god vurderes ud fra ni kerneområder, der ses som afgørende, for at medarbejdere kan skabe tillid, føle stolthed og fællesskab på arbejdspladsen: Inspiration, information, involvering, påskønnelse, udvikling, omsorg, ansættelse og velkomst, fejring samt lighed og socialt ansvar.

Begejstring hos DHL
Helt i toppen af årets liste ligger den amerikanske it-virksomhed Salesforce. Man skal dog ikke langt ned, før transport- og logistikbranchen dukker op i form af DHL. Det tyske selskab har opnået en ottendeplads – en placering, der blandt andet er baseret på virksomhedens upartiskhed ved forfremmelser, involvering af medarbejderne i ledelsesbeslutninger samt virksomhedens evne til at holde medarbejderne opdaterede om ændringer og nyheder.

”At blive anerkendt som en af verdens bedste arbejdspladser gør os alle stolte i DHL Express”, siger Ken Allen, adm. direktør for DHL Express. Han fortsætter:

”Great Place to Work er et af de strengeste akkrediteringsorganer og rangeringen er desuden baseret på resultaterne af en anonym spørgeundersøgelse blandt tusinder af medarbejdere. Vi er derfor ret begejstrerede over at se resultatet af vores investering i medarbejderne og i interne HR-programmer i verdensklasse”.

Læs også: DHL tester postrobot i Tyskland

Den 14. november løfter Great Place to Work i Danmark sløret for dettes års liste over de bedste, danske arbejdspladser.  

-CHM

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere