04.06.2013  |  Lager & distribution

Den Blå Banans byer bedst til logistik

Indhold fra partner Hvad er dette?

Antwerpen, Rotterdam og Düsseldorf er de bedste logistikhubs i Europa, viser ny rapport fra Colliers International.

Byer i Belgien, Holland og Tyskland, der alle ligger i den såkaldte blå banan, der er en bananformet tætbefolket korridor ned gennem Europa, dominerer i top 10 over de bedste europæiske logistikhubs i en ny rapport fra erhvervsmæglerfirmaet Colliers International.

Den blå banan strækker sig fra det nordvestlige England til Norditalien og dækker dermed over en af verdens største koncentrationer af mennesker, penge og industri.  

”Byerne er en del af de tættest befolkede og rigeste områder i Europa. Det har gjort dem til ideelle steder for virksomheder, der søger at nå det største antal kunder hurtigt”, siger Erik Barnekow, leder af EMEA industri og logistik i Colliers International.

Som eksempel nævner Barnekow, at en befolkning på 143 millioner kan nås inden for ni timer med lastbil fra Antwerpen.

”Byerne nyder også godt af nærheden til de vigtigste europæiske havne og lufthavne, store forbrugermarkeder samt en enorm, og forholdsvis veluddannet, arbejdsstyrke”, siger han ifølge supplymanagement.com.  

- JKK

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere