13.03.2018  |  Lager & distribution

Dematic lancerer nyt robotcenter

Dematic åbner en ny forretningsenhed Dematic Robotics Center of Excellence, som skal stå for at udvikle og implementere robotløsninger.

Dematic, der er leverandør af integreret automationsteknik, software og services til forsyningskæder lancerer nu en ny forretningsenhed Robotics Center of Excellence. Robotcenteret er dedikeret til at udvikle og integrere robotløsninger, der skal gøre fuldførelsen af ordrerne mere effektive, produktive og lydhør over for virksomhedens on-demand omni-channel distributionsmiljø.

Læs også: Robotvirksomheder vil indtage nye markeder- sammen 

Robotcentret skal tilbyde et bredt udvalg af automatiserede løsninger, som er bygget op omkring procesforbedringer, robotteknologi og software. Disse løsninger anvendes i alle funktionelle områder på lageret fra modtagelse til fragt. Typiske løsninger omfatter bl.a. aflagring, depalletering, palletering og opsamling af dele til robotter. Løsningerne er blandt andet designet til at håndtere både enkeltdele, kasser og paller.

”Vores kunder er på udkig efter løsninger, der løser de udfordringer, der er forbundet med opfyldelse af ordrerne, der skabes af udviklingen i forbrugertendenser. Robotautomatisering bliver løsningen,” siger Jim Stollberg, EVP Global Product & Solution Management hos Dematic.

-JJK

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere