26.02.2019  |  Branchenyt

On-demand produktion af mellemlægsark

Indhold fra partner Hvad er dette?

Palcut, specialister i palleteringsløsninger, viser den nye Palcut Flex-Sheet løsning på All4Pack udstillingen i Paris d. 26.-29. november. Med Flex-Sheet kan virksomheder selv producere antislip mellemlægsark til manuel palletering – efter behov og med valgfri arkstørrelse. Desuden demonstreres et nyt online-værktøj, der beregner de potentielle besparelser med Palcut palletering.

Der er et behov for, at virksomhederne selv kan producere antislip mellemlægsark til den manuelle palletering. Derfor introducerer virksomheden Flex-Sheet arkskæreren, der afskærer løse mellemlægsark efter behov. Den er baseret på Palcut arkdispenseren, der er kendt fra fuldautomatiske palleteringsanlæg. Den afskærer mellemlægsark i 1/1, 1/2 og 1/4 palleformat – eller valgfrit ud fra papirrullens bredde. Den stabler automatisk arkene på en palle, så de nemt kan transporteres til palleteringslinjerne.

Palcuts Antim65 antislip papir, leveres på ruller med op til 5.000 meter og i forskellige kvaliteter – fra 90 til 400 g/m2. Flex-Sheet er med et meget lille ”footprint” nem at placere i virksomheden.

– Mange af vores kunder har pakkelinjer, hvor de håndpakker. Her har de ofte behov for en ”on-demand” løsning, hvor de internt kan producere mellemlægsark, siger Lars Østergaard Jonasen, produktchef hos Palcut, og fortsætter:

– Med en Palcut Flex-Sheet kan de skære ark til de forskellige pakkelinjer. Fordelen er stor fleksibilitet samt reduceret lagerplads og mindre lagerbinding.

Antim65-papiret erstatter typisk ark i kraftig karton eller bølgepap. En særlig coating giver papiret antislip-egenskaber, der stabiliserer pallerne og dermed reducerer risikoen for transportskader.

Hvis du ønsker et online værktøj til beregning af de potentielle besparelser så tryk her.

Tags: Palcut A/S

Mere fra Palcut A/S

Palcut A/S

www.palcut.com/dk

  • info@palcut.com
  • +45 9613 3110
  • Hedegaardvej 13, Borbjerg DK, 7500 Holstebro

PALCUT ER DIN SPECIALIST I ARKLØSNINGER TIL PALLETERINGMed vores state-of-the-art automatiske arkdispenser og antislip papir, sigter vi hele tiden efter nye løsninger og forbedringer indenfor pakning og emballage.Ved at bruge antislip ark, der er skåret fra ruller i palleteringsprocessen, sikrer vi hurtigere betjening med kortere nedetid sammenlignet med almindelige ark i stakke på paller.Palcut A…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere