01.05.2014  |  Branchenyt

Deloitte overtager it-konsulenthuset Platon

Indhold fra partner Hvad er dette?

Deloitte bliver ny ejer af Platon Group, der tilbyder rådgivning inden for information management.

Konsulentvirksomheden Platon bliver fremover en del af Deloitte. Grunden til, at Deloitte finder Platon attraktiv, bunder i, at styring og udnyttelse af data er blevet en af de vigtigste drivere for værdiskabelse i både private og offentlige virksomheder.

Læs også: Virksomhedsledere stoler ikke på big data

”Som leder skal man træffe komplekse valg, og derfor er man nødt til at kunne forstå komplekse data. Det gælder ikke kun på det finansielle område, som traditionelt er datadrevet, men også inden for produktion, salg, risikostyring, strategi og skat”, siger CEO i Deloitte, Anders Dons.

Om Platon

Platon er en uafhængig konsulentvirksomhed, som tilbyder ekspertrådgivning og løsningsimplementering inden for information management, der blandt andet dækker over business intelligence, performance management, data warehouse, master data og data management.

Platon har kontorer i hele Skandinavien og beskæftiger mere end 150 medarbejdere.

I Platon er man passioneret omkring at bevare sin markedsposition inden for information management, og det er ifølge Platon-CEO Michael Borges baggrunden for, at konsulentvirksomheden har valgt at gå sammen med Deloitte.

”Det er et perfekt match, fordi Deloitte både besidder den nødvendige indsigt og internationale ressourcer, så vi sammen kan levere markedets bedste løsninger inden for datadrevet forretningsudvikling”, siger Michael Borges.

Læs også: Big data kan styrke supply chain eksekvering

Købsprisen er ikke oplyst, men ifølge epn.dk har Deloitte angiveligt betalt et stort tocifret millionløb for Platon.  

- JKK 

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere