03.01.2019  |  IT

De 7 bedste tips til din ERP-implementering

Indhold fra partner Hvad er dette?

En korrekt implementering af din nye ERP-løsning er afgørende. Se vores guide til den optimale implementering, og hvilke tips du skal huske på.

At vælge det rette ERP-system er en lang og krævende proces. Både i forhold til tid, og ikke mindst i forhold til økonomi.

Datacon har mere end 30 års erfaring med at implementere ERP-løsninger. Derfor har vi også på tætteste hold oplevet, hvad der skal til for at det bliver gjort rigtigt.

Derfor har vi netop udgivet nedenstående artikel, hvor vi giver dig vores 7 bedste tips til, at implementere et ERP-system i din virksomhed.

Se vores guide.

Læs mere om Datacon her

Mere fra Datacon A/S

Datacon A/S

www.datacon.dk

Datacon er en dansk ERP-partner, som udvikler løsninger der giver overblik og øget værdi for din virksomhed. Og det er ikke bare tomme ord. Det er et løfte, vi har levet op til siden 1987. Vi er Microsoft Gold Partner, hvilket repræsenterer det højeste kompetenceniveau og ekspertise på Microsofts teknologier. Partnerskabet er endvidere et udtr…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere