03.12.2020  |  Branchenyt

DANX er glade for at kunne annoncere opkøbet af Source Logistics A/S

Indhold fra partner Hvad er dette?

DANX har opkøbt 100% af Source Logistics A/S per 1. december 2020. Source Logistics er specialiseret inden for tidskritiske lager- og logistikløsninger, og vil betyde en forstærkning af DANX’s produktportefølje.

DANX er glade for at kunne annoncere opkøbet af Source Logistics A/S

DANX har opkøbt 100% af Source Logistics A/S per 1. december 2020. Source Logistics er specialiseret inden for tidskritiske lager- og logistikløsninger, og vil betyde en forstærkning af DANX’s produktportefølje. DANX og Source Logistics har også et godt kulturelt match, hvor det for begge selskabers vedkommende altid handler om at give kunderne den højeste mulige kvalitet.

DANX er i dag den foretrukne transportpartner inden for in-night logistik i Skandinavien og Baltikum. Vores kerneområde er distribution af reservedele, og vi tilbyder derudover en række specialiserede lager- og logistik-ydelser. Med købet af Source Logistics A/S tager DANX et vigtigt skridt mod at styrke vores ekspertise inden for lageraktiviteterne.

Thomas Wad, Chief Transformation Officer i DANX udtaler, at "Source Logistics er et virkelig godt match for os. De komplementerer DANX’s produktportefølje med deres fokus på tidskritiske og tekniske lagerløsninger, og så kan deres operation håndtere ikke-standardiserede logistik-løsninger. Jeg ser derudover et godt match i forhold til kultur og værdier i selskaberne, hvor kunden er i centrum, hvilket er et rigtig godt udgangspunkt for en succesfuld integration."

Jacob Johnsen, der er Direktør i Source Logistics fortæller, at "Vi ser frem til at blive en del af DANX. Jeg er overbevist om, at vores fælles kundskaber inden for lagerlogistik og vores fokus på intelligente og fleksible IT-løsninger vil give vores kunder store fordele".

DANX investerer løbende i udviklingen af vores tidskritiske services, så vi også i fremtiden kan levere de bedste løsninger til vores kunder – opkøbet af Source Logistics er en del af denne investeringsstrategi.

Om DANX:

DANX har eksisteret siden 1992 og førende inden for reservedelslogistik i Norden og Baltikum med vores eget distributionsnetværk i de nordiske og baltiske lande. Vi dækker alle områder af reservedelslogistikken med blandt andet natdistribution, lagerhotel og PUDO-netværk. I Skandinavien og Baltikum leverer vi hver nat direkte ind i mere end 10.000 teknikeres biler og til flere tusinde værksteder og andre leveringssteder.

Pressekontakt: Head of Communication Malene Vig Hjarnaa, mobil: +45 22 10 10 29, e-mail mhj@danx.dk

WEB: www.danx.com

Tags: DANX

Mere fra DANX

DANX

www.danx.com

  DANX ER NORDENS FØRENDE SPECIALIST I RESERVEDELSLOGISTIK Vores kerneforretning er natdistribution, hvilket betyder, at vi leverer inden kl. 07:00 om morgenen i de Nordiske lande direkte ind i bagagerummet på mere end 6000 servicebiler, autoværksteder eller andre prædefinerede leveringssteder. Vi distribuerer både på tværs af de nordiske gr…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere