05.10.2017  |  Branchenyt

Dansk trailerudlejer slår dørene op i Holland

Trailervirksomheden PNO udvider forretningen og åbner kontor i Holland. Men selvom det er et stort skridt, minder det hollandske marked på mange måder om det danske, vurderer adm. direktør.

Hos trailerudlejeren PNO har man i den seneste tid gået med ambitioner om at udvide forretningen uden for Norden. Nu kan den danske trailerudlejningsvirksomhed så meddele, at de pr. 1 januar 2018 åbner kontor i Holland, hvilket der er flere årsager til.

”Det er et stort skridt for PNO at nå til Holland. Vi er rigtig glade og stolte over den udvikling, som PNO lige nu gennemgår, og det er vores mål fortsat at udvikle os i samme gode retning. Holland er et kæmpe stort transportland, og det hollandske marked minder på mange måder om det danske med samme vilkår og til dels arbejdskultur, så derfor var det en oplagt mulighed at placere os her”, siger Jacob Lee Ørnstrand, der er adm. direktør i PNO, og fortsætter:

Læs også: DHL gennemfører forsøg med robotter i Holland

”Vi har desuden valgt at placere os i Venlo, der grænser helt op til Tyskland, og derfor fungerer som en kæmpe transportvej mellem Holland og Tyskland. Omkring 50 procent af trafikken mellem de to lande går gennem Venlo, så der er et kæmpe potentiale for en virksomhed som os”.

Skal finde sig til rette på nyt marked
Fra det nye år kan PNO se frem til et marked, der størrelsesmæssigt minder om hele Norden tilsammen med over 13.000 registrerede trailere sidste år. 

Når PNO fra den 1. januar 2018 er på plads i Venlo, bliver det i første omgang med Jacob Lee Ørnstrand som primær kontakt.

Her skal han sørge for, at PNO finder sig til rette på det nye marked og får styr på processerne, inden den hollandske landechef, Martjin van Rijswijck, indtræder i rollen den 1. april 2018.

- EL

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere