22.05.2023  |  Innovation

Dansk robotvirksomhed kan nå større del af verden via nyt samarbejde

Universal Robots, den danske producent af kollaborative robotter (cobots), har indgået et nyt partnerskab med Denali Advanced Integration, en førende, global service- og teknologiintegrator.

Denali er Universal Robots største Certified Solution Partner (CSP) og det forventes nu, at Denali anvender deres enestående integrationsekspertise samt markedsrækkevidde til at bringe Universal Robots’ cobot-teknologi ud til større virksomheder verden over som en del af sin nye Automation-As-A-Service (AaaS)-portefølje. Det vil tilbyde større virksomheder end-to-end integration og servicesupport, hvilket imødekommer en voksende interesse fra store virksomheder i cobot-automatiseringsbranchen.

Kim Povlsen, direktør for Universal Robots, udtaler:

“Automatisering er et naturligt skridt for virksomheder, der sigter mod at forbedre produktiviteten og overvinde manglen på arbejdskraft. Især har automatisering med cobots aldrig været vigtigere og mere tiltrækkende for virksomheder på grund af dens alsidighed og brede pallette af applikationer, som er understøttet hos Universal Robots af et imponerende økosystem af partnere. Det spændende partnerskab med Denali kommer til at bringe banebrydende kollaborative robotter ud til nogle af verdens vigtigste virksomheder, og det kan hjælpe større virksomheder med at automatisere i stor skala”.

Læs også: Danmark skal op i gear på robotområdet

Denalis automatiseringsløsninger implementeres til større virksomheder på tværs af fremstilling, transport og logistik, sundhedspleje og detailhandel. Dets seneste samarbejde med AWS (Amazon Web Services) giver kunder, der vælger at automatisere med cobots, muligheden for at kombinere robotteknologi med maskinlæring ved at bruge data og analyser til at drive beslutningstagningen.

“Dette partnerskab kombinerer brancheførende teknologi med brancheførende ydelser. Kombinationen af Denali, en erfaren IT/OT-partner, og Universal Robots, som er førende inden for kollaborative robotter, giver os mulighed for at bringe de bedste automatiseringsdesigns til vores kunder samtidigt med, at de får et stærkt afkast af deres teknologiinvesteringer”, siger Justin Long, der er vicepræsident for Global Automation i Denali.

- PiB

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere