18.11.2019  |  Lager & distribution

Case: Creativ Company slår rekord hvert år med Apport WMS

Indhold fra partner Hvad er dette?

Siden 2011 har Apport været logistik sparringspartner for Creativ Company og Apport WMS har haft stor betydning for effektiviteten og antallet af medarbejdere på Creativ's lager.

Creativ Company handler med alle former for kreative hobbymaterialer. De handler i daglige tale ”med alle der vil betale for varerne”, dvs. Creativ Company handler med alle kundetyper fra private, til skoler og institutioner, butikker og store kæder. Fra papir til blyanter, synåle og garn, træartikler mm. De har 18.000 varenumre.

Antallet af medarbejdere på Creativ Company’s lager varierer meget afhængigt af sæson. I lavsæsonen er der godt 50 medarbejdere og i højsæsonen stiger antallet af medarbejdere med godt 20 personer.

Siden 2011 har Apport været logistik sparringspartner for Creativ Company og Apport WMS har haft stor betydning for effektiviteten og antallet af medarbejdere på Creativ's lager.

Apport hjælper Creativ Company på mange måder. "Før Apport WMS kunne man sætte en ordre i gang og plukke den, mens en vare manglede på hylden. Det tog utrolig lang tid da vi før lavede sedler og satte på kassen, for så at vente på at hylden blev fyldt op. Derfor sparer vi utrolig meget tid med Apport WMS, fordi en ordre ikke kan sættes i gang, hvis en hylde er tom," fortæller Martin Pedersen, Warehouse System Manager hos Creativ Company.

Læs hele vores kundecase lavet i samarbejde med Creativ Company

Mere fra Apport Systems A/S

Apport Systems A/S

www.apportsystems.dk

Apport Systems er sparringspartner på WMS området. Vi leverer til 100% fastpris, sikrer procesoptimering samt forankring i organisationen.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere