25.05.2018  |  Lager & distribution

Case: Cork Supply USA effektiviserer deres lagre med Mobile WMS

Indhold fra partner Hvad er dette?

De strenge krav i vinindustrien vedrørende håndtering af produkter med fuld sporbarhed, gjorde det obligatorisk for Cork Supply at opgradere de interne lagerstyrings-procedurer og software til en Mobile WMS kvalitesløsning fra Tasklet Factory.

Alle opertationer på lageret er nu implementeret i “realtime” og fuldt integreret med Microsoft Dynamics NAV. En procedure, der sikrer fuld kontrol af produktets livscyklus og sporbarhed.

Den øget effektivitet gør nu Cork Supply bedre i stand til at kunne betjene en meget krævende industri og forblive en sand industri-leder for de kommende år. James Herwatt, administrerende direktør, forklarer udfordringerne Cork Supply stod overfor, og den løsning, som Tasklet Factory leverede med deres Mobile WMS:

“Hos Cork Supply sætter vi en ære i at have verdensklasse produktionsenheder og lagre. Ved at implementere Mobile WMS Warehouse Management System bragte vi vores lagerstyringssystem til det næste niveau. Vi har nu live data på alle lokationer – vores lagermedarbejdere har alle vores lageroplysninger lige ved hånden – bogstaveligt talt. Jeg kan virkelig ikke forestille mig at køre et tempofyldt produktionsanlæg uden dette system.”

Hurtig og let tilpasning af implementering

Løsningen implementeret hos Cork Supply var nærmest ”Out of the box”, og kun et specifikt krav til håndteringen af den interne funktion ”Handling Unit” krævede nogle specifikke tilpasninger. Hos Cork Supply var den største udfordring at håndtere to meget forskellige forretningsområder, ”top of bottle” artikler og en “cooperage operation”. Dette blev løst uden problemer ved hjælp af Mobile WMS funktionalitet, der giver mulighed for tilpasning af grænseflader direkte fra NAV, og derfor reducerede tiden for implementering betydeligt.

Forandringer blev implementeret effektivt

Opgraderingen til Microsoft Dynamics NAV 2009 og Mobile WMS gav samtidig mulighed for væsentlige forbedringer i den måde tingene blev gjort på i Cork Supply. Virksomheden benyttede lejligheden til at skifte fra et papirbaseret miljø til en fuldt automatiseret løsning, der kører i “realtime”, og dermed giver mulighed for en bedre og praktisk talt fejlfri drift.

Cork Supply er globalt kendt indenfor vinindustrien som ’s Top-of-the-Bottle experter, Cork Supply specialiserer sig i fremstilling, efterbehandling og distribution af kvalitetslukninger og kapsler. Som en global industri-leder fokuserer Cork Supply på langsigtet forretningsmæssig succes gennem produktion og distribution af premium vin produkter og tjenester.

#Best-In-Class Mobile WMS for Dynamics NAV / 365 Business Central & Dynamics AX / 365 for Finance and Operations.

Mød flere tilfredse kunder her:  http://taskletfactory.com/da/lagerstyring/

Mere fra Tasklet Factory

Tasklet Factory

www.taskletfactory.com

Tasklet Factory er et dansk firma, der udvikler mobile applikationer til Microsoft Dynamics NAV / 365 Business Central & Dynamics AX / 365 for Finance and OperationsTasklet Factory's team har været involveret i udvikling af mobile applikationer og integration til Microsoft Dynamics NAV / 365BC &  AX / 365FO i mere end 10 år. Vores mission er at optimere vore kunders arbe…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere