25.11.2022  |  Branchenyt

Container-konge bliver ’årets ejerleder’

Layland Barker fra Titan Containers A/S vinder prisen som Årets Ejerleder 2022 ved Landskåringen i PwC i Hellerup. Ejerlederen er ambitiøs, visionær og vellidt, og så har Layland Barker fra bunden opbygget en succesfuld international virksomhed, som i dag har 180 ansatte og en omsætning på vej mod 1 milliard kroner.

Layland Barker er ejerlederen bag containerkoncernen Titan Containers A/S, som vinder Årets Ejerleder 2022. For 35 år siden etablerede Layland Barker containervirksomheden Titan Containers. Udviklingen har været iøjnefaldende, og i dag er er virksomheden til stede i mere end 30 lande, har cirka 180 ansatte og forventer at omsætte for knap 1 milliard kroner i 2022. De seneste tre år har koncernen opnået en vækst på over 100 procent, og ejerlederen forventer at skabe yderligere 50 procent vækst inden 2025.

“Layland er en ejerleder, som går forrest og viser vejen, og så er han en rollemodel for sine medarbejdere. Derudover har han opnået bemærkelsesværdige finansielle resultater, som virkelig giver genlyd. Den flotte udvikling, som Layland har ledet Titan Containers igennem, vidner om en særlig ambitiøs og dygtig ejerleder, der fortjener at blive hyldet”, siger Ulrik Ræbild, Middle Market Leder og partner i PwC, og tilføjer:

“Udover de ekstraordinære finansielle resultater, som Layland har opnået, er Årets Ejerleder også god til at anerkende sine medarbejdere, specielt økonomisk, men også gennem ansvar og tillid, og så har han opbygget en kultur baseret på sunde værdier. Layland er en jordnær og visionær ejerleder, som arbejder med langsigtede strategier, der også vil sikre Titan Containers fremtidig succes”.

Inspirationskilde og medarbejdertrivsel
For Layland Barker er medarbejdernes trivsel en særlig høj prioritet. Årets Ejerleder har blandt andet givet alle medarbejdere i koncernen en lønregulering svarende til den aktuelle inflation, et miljøtillæg og en bonus på 5 procent af årets resultat før skat, som i år er blevet udbetalt a conto for at lette medarbejdernes bekymringer mod stigende priser.

“Med et skarpt fokus på ansvarlig forretningsførelse, vækst og udvikling har Layland Barker vist, at hårdt arbejde og store ambitioner kan føre til ekstraordinære resultater. Det er værdier, som vi i Nykredit i høj grad kan spejle os i, for som foreningsejet virksomhed tror vi på, at vi kan mere i fællesskab. Derfor er vi glade for, at prisen som Årets Ejerleder går til Layland, for ikke alene har han skabt bemærkelsesværdige resultater, men han også har vist sig at være en dygtig og omsorgsfuld leder”, siger Henrik Rasmussen, bankdirektør i Nykredit.

Læs også: Årets bedste supply chain leder er en ’Bestseller’

Også hos Dansk Erhverv ser man stor grund til at fejre den nykårede Årets Ejerleder 2022.

”Layland Barker er en fuld fortjent vinder af Årets Ejerleder. Layland Barker driver målrettet Titan Containers med fokus på ansvarlighed, vækst og udvikling, og han gør det med medarbejderne i centrum. Medarbejdernes ve og vel er altafgørende for Layland Barker, ligesom det er vigtigt for Årets Ejerleder at dele og fejre de fælles succeser”, siger Gitte Lillelund Bech, direktør for markeder i Dansk Erhverv.

- PiB

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere