16.09.2022  |  Branchenyt

Årets bedste supply chain leder er en ’Bestseller’

Allan Kyhe Kjærgaard fra Bestseller er kåret som årets supply chain leder og var ved uddelingen hurtig til at sende hæderen videre til sit hold: ”Det er i høj grad en følge af deres arbejde, at jeg står her i dag og modtager prisen”.

For ellevte år i træk var CBS den 15.  september 2022 vært for det årlige ’Supply Chain Leaders Forum’. Hovedformålet med konferencen, som er arrangeret af Copenhagen Business School, AAASCM, Department of Operations Management, Danmarks Tekniske Universitet, Syncronic – a Deloitte business samt IDA Operations Management, er at bygge bro mellem forskning og erhvervsliv og mellem uddannelse og praksis.

Læs også: Maersks Aymeric Chandavoine vinder prisen som Danmarks bedste supply chain leder 2021

Driver reelle forandringer i højt tempo
Udover hæder til studerende fra både CBS og DTU for de bedste akademiske opgaver, der bringer værdi til erhvervslivet, nåede konferencen sit højdepunkt med afsløringen af den bedste supply chain leder i Danmark 2022. Valget faldt på Allan Kyhe Kjærgaard, Logistics Director hos Bestseller, som ifølge dommerkomitéen på imponerende vis ’har demonstreret ledelse af en højt præsterende forsyningskæde og evnen til at bevæge sig mellem virksomheder og forretningsmodeller, herunder hurtigt at komme op i tempo og drive reelle forandringer’. Det var blot nogle af de egenskaber, der i år kvalificerede Allan Kjærgaard til at tage titlen som ’Bedste Supply Chain Leader’ i Danmark 2022.

Ved overrækkelsen var han hurtig til at vende den store ære rundt og sende den videre til sine kollegaer i Bestseller: ”Det er i høj grad en følge af deres arbejde, at jeg står her i dag og modtager prisen”, konkluderede Allan Kjærgaard.

Prisen uddeltes igen i år af Syncronic – a Deloitte business, repræsenteret ved partner Lars Kissow. Det skete efter en bred og dyb analyse og vurdering af mange kriterier. Analysen og det endelige valg er gennemført af bestyrelsen for SCLF i samarbejde med senior partner Katriina Schøier fra Korn-Ferry.

Bæredygtighed, digitalisering og robusthed
Konferencen ’Supply Chain Leaders Forum’ fokuserede på bæredygtighed, digitalisering og robusthed eller resiliens som helt centrale elementer i fremtidens forsyningskæder.
Professor Kim Sundtoft Hald fra CBS åbnede sammen med Henrik Knak fra Syncronic – a Deloitte business dette års konference. Knap 250 danske erhvervsledere var tilmeldt til dette event. Det skete under temaet ”Lord of the rings” som er et symbol på de tre fokuspunkter og  udfordringer  for  de  globale  forsyningskæder.

Programmet bød blandt andet på et levende oplæg fra Michael Lewis, professor fra University of Bath. Han   talte   om udfordringen   og   kompleksiteten   i   at   lede   globale forsyningskæder   mod en mere bæredygtig fremtid. Et af de centrale budskaber var at det først og fremmest handler om at gennemtænke de samlede konsekvenser af de beslutninger, som virksomhederne tager.

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere