21.11.2019  |  Branchenyt

Commerce Excellence 2019 var en stor succes!

Indhold fra partner Hvad er dette?

En af vores kunder deltog blandt andet til konferencen, nemlig Morten Hallum, som er Logistik- og IT-direktør i Triscan. Hør om hans oplevelse med konferencen i videoen nedenfor.

8. oktober 2019, afholdte vi sammen med vores fem samarbejdspartnere  en heldagskonference i Musikhuset i Aarhus, som var en stor succes!

Der var nemlig tale om den årlige Commerce Excellence 2019, hvor dette års tema var: "Udfordringer fra køb til levering. Har du styr på kunderejsen?"

Her blev de fremmødte deltagere præsenteret for en række yderst spændende kundecases og talere, som delte ud af deres viden og erfaring mht. optimering af processer i den interne logistik, automation og IT med fokus på f.eks. Omnichannel Commerce og hvordan de styrer kundens rejse fra køb til levering.

På programmet i år, som var styret af moderator Brian Rosenberg, Carelink A/S), var der følgende talere:

- Rasmus Skjøtt, Head of Omnichannel hos Søstrene Grene

- Jane Wildau Rørbæk, Customer Journey Specialist

- Jacob Borup, Head og Loyalty hos Imerco

- Per Rasmussen, Adm. direktør hos eCapacity

- Ivan Jæger Christiansen, CEO hos Proshop

- Lars Quist Nørkjær, Operations Manager hos Kvik

- Benjamin Emanuel Røpke, Adm. Direktør hos Bahne

- Keynotespeaker Søren Pind 

På programmet var en af vores kunder, Kvik, hvor deres Operations manager, Lars Quist Nørkjær, fortalte hvordan Slim4 havde hjulpet dem til at optimere deres indkøbsprocesser. 

Hvis du var en af dem der ikke var med i år, har du igen en chance næste år. Men hvis du er nysgerrig og vil vide mere, så hop ind på vores hjemmeside og se, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed. Det har du gøre ved at klikke her

Mere fra Slimstock Nordic

Slimstock Nordic

https://www.slimstock.com/dk

Simplificér det operationelle indkøb med automatiske og optimerede forecast- og lagerberegninger. Slim4 er det nye Indkøbssystem der kan sikre en høj servicegrad samtidigt med at lagerbeholdningen ikke følger med op.  Resultater fra mere end 600 kunder globalt sikrer din virksomhed et seriøst alternativ til eksisterende indkøbsprocesser…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere