12.07.2019  |  Branchenyt

Combitherm har leveret termobeskyttelse til transportbranchen i 40 år

Combitherm i Them har i 40 år arbejdet med temperatursikker transport til masser af danske virksomheder. Ambitionerne stopper dog ikke der, og de håber på at vækste de kommende år.

Når et produkt skal transporteres, kan det være en udfordring at sikre, at der undervejs ikke sker bare få graders udsving i temperaturen.

Læs også: Distribution af fødevarer kræver høj leveringskvalitet

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Det har virksomheden Combitherm i Them, der ved grundlæggelsen i 1979 var verdens første producent af termobeskyttelse i tre lag, dog efterhånden en del erfaring med. De har nu i 40 år leveret løsninger til den danske transportbranche, som kan sikre den ønskede temperatur hele vejen frem til kunden.

”Vi har altid tilpasset vores produktion efter den enkelte kundes behov. Vores pallehætter i normal størrelse kan bruges af de fleste, men vi producerer altid hætterne, så de passer præcist til den enkelte opgave, og formålet er altid det samme: At f.eks. fødevarer og medicin kan fragtes langt og sikkert, uden at kølekæden bliver brudt – uanset om det er med skib, fly eller lastbil”, forklarer business unit manager Torben Hallstrup og fortsætter:

”Gennem flere år har vi haft en stabil vækst og er nu oppe på ca. 30 medarbejdere – men vi har ambitioner om mere. Målsætningen er en markant vækst de kommende fem år, både målt på omsætning og i antallet af medarbejdere, og det skal primært ske gennem eksport”.

Termo-isolering vigtig i travl hverdag
Combitherm ejes af Henrik Christoffersen, som også ejer søsterselskabet Combi-Therm Consumer i Randers og er adm. direktør i begge selskaber. I selskaberne oplever de, at termo-isoleringen er et vigtigt led i transportbranchens travle hverdag.

”Vores specialsyede pallehætter er særdeles effektive, fordi varerne holder temperaturen hele vejen – også hvis det skal på lager en kort periode undervejs. Hætterne er enkle at bruge, og de er selvsagt gennemtestede og har bevist, at de kan stå distancen, selvom temperaturen i omgivelserne svinger op og ned”, siger Torben Hallstrup.

Ordet ”specialsyet” er i øvrigt helt korrekt her, for en væsentlig del af produktionen hos Combitherm er lavet manuelt på store industrisymaskiner. Andre produceres på specialmaskiner, men altid med udgangspunkt i kundens aktuelle behov.

”Ofte bliver vi involveret tidligt i processen, så vi kan bidrage med sparring og vores store erfaring, og mange af vores kunder har vi haft i mange år. Desuden er vi økonomisk stabile, så vores kunder kan også stole på, at vi er her i mange år fremover. Den soliditet er meget vigtigt for et stabilt samarbejde”, siger Torben Hallstrup.

Læs også: Forbrugerne forventer billig, hurtig og nem fragt

Combitherm har boet på sin nuværende adresse på Industrivej i seks år. I alle 40 år har virksomheden holdt til i samme område inden for en radius på ca. en kilometer.

- JMA

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere