21.02.2019  |  Branchenyt

CHEP certificeret som bedste arbejdsgiver i Europa for andet år i træk

Indhold fra partner Hvad er dette?

Udnævnelsen sker, efter CHEP’s datterselskaber i Belgien, Frankrig, Tyskland, Irland, Polen, Spanien og Storbritannien er blevet anerkendt for deres gode medarbejderforhold.

CHEP, global leverandør af palleløsninger, er af Top Employers Institute (TEI, Institut for toparbejdsgivere) blevet certificeret som en af 2019’s bedste arbejdsgivere i Europa. Top Employers Institute er en global certificeringsinstitution, der beskæftiger sig med medarbejderforhold.

For at opnå Top Employer Europe-status skal en virksomhed være godkendt som Top Employer i mindst 5 lande i regionen. CHEP modtager certificeringen som Top Employer Europe igen i år efter virksomhedens datterselskaber i både Storbritannien, Spanien, Frankrig, Tyskland, Belgien, Polen og Irland er blevet godkendt. 


David Plink, CEO hos Top Employers Institute, udtaler: "CHEP hører til blandt verdens bedste arbejdsgivere, når det kommer til medarbejderforhold, og det afspejler sig også i deres resultater. Det er en virksomhed, som fokuserer på kvalitet, ikke kun når det gælder produkter og sikkerhedsstandarder, men også når det gælder udbuddet af spændende karrieremuligheder for deres ansatte rundt omkring i verden. De formår at tiltrække og fastholde talenter ved at tilbyde dem gunstige arbejdsforhold og gøre en indsats for at udvikle de ansatte.”  

TEI uddeler certificeringen til virksomheder, der lever op til de højeste standarter for medarbejdernes arbejdsforhold. Efter godkendelsen og en ekstern audit vurderes og sammenlignes de godkendte virksomheders resultater ud fra en internationalt fastsat standard.

Programmet godkender arbejdsgivere på baggrund af deres tilbud til medarbejderne inden for ti områder: 

  • Talentstrategi
  • Tiltrækning af talenter
  • Kontormiljø
  • Ansættelsesprocedure
  • Læring og udvikling
  • Præstationsstyring
  • Ledelsesudvikling
  • Karrierevejledning
  • Godtgørelsesordning og bonusser
  • Kultur


Ruediger Heim, CHEP EMEA’s underdirektør for HR, siger: 

"Vi er meget glade for at være blevet certificeret som toparbejdsgiver for andet år i træk. Vi er bevidste om, at det ikke alene er vigtigt, at vores ansatte er stolte af den succes, de er med til at skabe for virksomheden, men at stoltheden og det engagement, der ligger bag, også er nøglen til vores kunders og aktionærers succes.

Hos CHEP fokuserer vi altid først på vores folk, og vores indsats og investeringer i vores medarbejdere er ikke alene igen blevet anerkendt i Europa, men nu også i Sydafrika, Indien og Saudi Arabien."


CHEP arbejder målrettet for at udvikle medarbejderes individuelle karrierer, vækste deres kompetencer og støtte den enkelte på deres vej i virksomheden. Det gør de ved at levere førsteklasses lærings- og udviklingsprogrammer og -værktøjer samt gode mobilitetsmuligheder.

Du kan læse om Chep forbedring af forsyningskæden her.

CHEP's Commercial Academy fik for nylig tildelt prisen som "Learning Program of Excellence" af Learning & Performance Institute (LPI).    

Thomas Allmark, CHEP EMEA’s direktør for integration og mangfoldighed, siger: “Alle CHEPmedarbejdere får mulighed for at udvikle deres karriere i et multinationalt og multikulturelt selskab.

Prisen er en anerkendelse af vores indsats for at få mest muligt ud af vores mangfoldige talentmasse og skabe et miljø, hvor alle føler, at de kan bidrage til vores succes. Mangfoldigheden i vores medarbejderskare afspejler mangfoldigheden i vores forretning og de kunder, vi betjener."

For flere oplysninger bedes du kontakte:

Torben Lund Landechef, Chep Danmark +45 40 20 16 69 torben.lund@chep.com

Mere fra CHEP Denmark

CHEP Denmark

www.chep.com

CHEP er global markedsleder inden for bæredygtige palleløsninger. Vi servicerer produktions- og detailbranchen i mere end 60 lande og ejer mere end 300 millioner paller. Vi arbejder målrettet på at forbedre vores bæredygtighed, både når det kommer til miljø og mennesker. Vi arbejder med en cirkulær forretningsmodel, som vi kalder pal…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere