23.06.2015  |  Branchenyt

Capgemini igen i overskud

Capgemini har vendt underskud til plus. Nu er adm. direktør Holger Bonde sikker på en fremtid med vækst og hyrer i stor stil nye medarbejdere.

It-virksomheden Capgemini Sogeti har igen sorte tal på bundlinjen efter flere år i minus. Det skriver Dagbladet Børsen. Således blev underskuddet på 32 mio. kr. i 2013 vendt til et plus på 14 mio. kr. for regnskabsåret 2014. 

Læs også: Sundhedssektor efterspørger mere SCM-strategi

Efter minusårene 2012-13 blev konsulentforretningen i Capgemini fusioneret med softwarefirmaet Sogeti, da begge har samme ejer. Det har efter en mindre fyringsrunde optimeret virksomheden, der i dag fokuserer på test af software, digitale it-løsninger til kunders kunder, samt it-løsninger til sundhedsvæsnet.

Og de tre områder er i vækst forklarer adm. direktør Holger Bonde.

"Der er et voldsomt vækstpotentiale i alle de tre områder, så dem vil vi også fokusere på i fremtiden. Ikke mindst løsninger, som vores kunders kunder skal bruge, vokser rigtig meget. Det er på de kundevendte systemer, mange investerer i dag. Man vil gerne bruge penge på at fastholde sine kunder eller holde på dem, man allerede har", siger han.

Læs også: Ny standard muliggør både tilretning og opgradering i samme it-løsning

Virksomheden er i fuld gang med at rekruttere nye medarbejdere og regner med at hyre 100 i år.

-JPN

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere