23.06.2015  |  Branchenyt

Blue Water Shipping opkøber Partner Solution

Blue Water Shipping har opkøbt norske Partner Solution, og virksomheden styrker dermed sin position på det norske marked.

Blue Water Shipping opruster på det norske marked med opkøbet af det norske transportfirma Partner Solution.

Med købet har Blue Water Shipping nu 60 medarbejdere i Norge fordelt på tre kontorer i Vestby, Stavanger og Bergen.  

Læs også: Mærsk vil nedsætte CO2-udledningen markant

"Vi øger nu vores setup på det norske marked, hvor Blue Water i forvejen har kontorer i Oslo og Stavanger, og vores ambition er at fortsætte den gode udvikling, vi har været inde i de seneste år”, siger Poul Aarre, der er ansvarlig for Blue Waters aktiviteter i Norge, Sverige og Finland.

Han forklarer, at Partner Solution er stærke på en lang række områder, der passer den danske koncerns områder.

”Partner Solution er meget stærke på sø, luft og vejtransport, hvor Blue Water også har en stærk position. Derudover arbejder vi i dedikerede segmenter som olie-gas, projekttransport, krydstogt og port service", siger han. 

Læs også: Norsk Freja åbner nyt logistikcenter

Det er fortsat Partner Solutions stifter Lars Ophus, der skal stå i spidsen for den norske virksomhed og drive den som hidtil – dog med et større udbud og bedre transportløsninger end hidtil, mener Lars Ophus selv.

-JPN

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere