21.09.2022  |  Lager & distribution

Bliv klogere på 3PL til TrueCommerces inspirationsdag

Indhold fra partner Hvad er dette?

Hvad er dropshipping, konsignationslager og 3PL? Hvad er forskellen? Og hvilken forretningsmodel giver bedst mening for min forretning?

Spørgsmålene kan være mange, men heldigvis kan du få alle svarerne til TrueCommerces inspirationsdag d. 27. oktober i Århus!

Her kan du blandt andet høre vores Product Manager & Presales Engineer, Allan Kay, fortælle om netop 3PL og de andre forretningsmodeller.

På dagen vil der også være spændende indlæg fra store danske virksomheder og andre eksperter inden for digitalisering og elektronisk samhandel. Der vil også være tid til at netværke med andre inden for branchen, og dertil får du både morgenmad og frokost!

Og her kan det være, at du tænker, at det lyder dyrt, men det er helt GRATIS at deltage!

Arrangementet bliver afholdt torsdag d. 27. oktober klokken 09:00-13:00 i Centralværkstedet, Værkmestergade 9, 8000 Århus C.

Skynd dig at tilmelde dig her!

Mere fra TrueCommerce Denmark ApS

TrueCommerce Denmark ApS

www.truecommerce.com/dk

TrueCommerce hjælper virksomheder i alle brancher med at opnå en effektiv og automatiseret samhandel med kunder og leverandører, herunder en elektronisk udveksling af ordrer, fakturaer og andre vigtige forretningsdokumenter (EDI) – med integration direkte til dit ERP-system. TrueCommerce sparer dig for manuel indtastning af ordrer og / eller fakturaer, så du…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere