18.11.2021  |  IT

Bliv klar til årets julehandel på tværs af alle salgskanaler, systemer og platforme

Indhold fra partner Hvad er dette?

Julen er en af de største begivenheder, hvis ikke den største, når det kommer til køb og salg af produkter. For mange virksomheder har julen derfor stor betydning for årets omsætning.

Over de sidste mange år er onlinehandlen steget markant, og hvis du vil udvide dit salg, er det nødvendigt at være tilstede i de online salgskanaler. 

Det kan dog både være besværligt og omkostningsfuldt at udvide sit salg til både online markedspladser, som f.eks. Amazon, eBay, en B2B-webshop og fysiske butikker. 

Gratis materiale, der forbereder dig på julehandlen:

Der er flere områder din virksomhed skal være opmærksom på, når I skal forberede jer på en succesfuld julehandel. Vi har samlet alt, hvad du har brug for at vide:

  1. Din tjekliste til julehandlen
  2. Optimering af produktstamdata med Product Information Management (PIM)
  3. Integration til online markedspladser
  4. Bliv en bedre dropship-leverandør
  5. Dropship flow

Læs mere, og hent materialet her

Mere fra TrueCommerce Denmark ApS

TrueCommerce Denmark ApS

www.truecommerce.com/dk

TrueCommerce hjælper virksomheder i alle brancher med at opnå en effektiv og automatiseret samhandel med kunder og leverandører, herunder en elektronisk udveksling af ordrer, fakturaer og andre vigtige forretningsdokumenter (EDI) – med integration direkte til dit ERP-system. TrueCommerce sparer dig for manuel indtastning af ordrer og / eller fakturaer, så du…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere