21.11.2022  |  E-handel

Black Friday: Hvordan får du dine varer ud til kunderne?

Indhold fra partner Hvad er dette?

Webinar: Bliv helt skarp på dropshipping, konsignationslager og 3PL

Er forretningssystemer på agendaen i din virksomhed? Hvis ikke, så kan det være at det er en god idé at det kommer på agendaen!

Snart er der Black Friday. Mange virksomheder har allerede taget hul på de gode tilbud og kører det de kalder for Black Week.

Black Friday er blevet en stor shopping-begivenhed for danskerne og mange benytter chancen til at få købt julegaverne til ekstra gode priser. Der bliver altså langet en hel del varer over disken i både de fysiske butikker og i online webshops.

Black Friday er derfor en god anledning til at overveje, hvilket forretningssystem I skal bruge, når I skal sælge og sende jeres varer til kunderne.

Der er mange forskellige forretningsmodeller, man kan vælge imellem, og med dem alle kommer der en række fordele og ulemper.

I morgen, tirsdag den 22. november klokken 10:00, afholder TrueCommerce et webinar: Dropshipping, konsignationslager og 3PL - Hvad er forskellen, og hvilken forretningsmodel giver bedst mening for din forretning?

På blot en halv time kan du altså blive helt skarp på 3PL, dropshipping og konsignationslager. Du vil blive præsenteret for, hvordan de forskellige forretningsmodeller fungerer samt fordele og ulemper. Der vil også være mulighed for at stille spørgsmål. Efter webinaret vil du være blevet klogere på, hvilken forretningsmodel der giver bedst mening for din forretning.

Hvis du ikke kan den dag, men stadig gerne vil høre webinaret, så tilmeld dig alligevel! Så sender vi dig optagelsen, når webinaret er blevet afholdt.

Læs mere og tilmeld dig webinaret her!

Mere fra TrueCommerce Denmark ApS

TrueCommerce Denmark ApS

www.truecommerce.com/dk

TrueCommerce hjælper virksomheder i alle brancher med at opnå en effektiv og automatiseret samhandel med kunder og leverandører, herunder en elektronisk udveksling af ordrer, fakturaer og andre vigtige forretningsdokumenter (EDI) – med integration direkte til dit ERP-system. TrueCommerce sparer dig for manuel indtastning af ordrer og / eller fakturaer, så du…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere