30.04.2022  |  Branchenyt

Case: Bæredygtighed og digitalisering går hånd i hånd hos Alfix

Indhold fra partner Hvad er dette?

Alfix er en af Danmarks største producenter af løsninger til gulve samt opsætning af fliser. Virksomheden arbejder aktivt for mere bæredygtigt byggeri.

To ledestjerner stråler nærmest om kap i Alfix’ strategi. Den ene er en proaktiv medvirken til at nedbringe Co2-udledningen ved byggeri og i eksisterende bygninger. Den anden er øget digitalisering, som skal gøre det endnu nemmere at handle med virksomheden – og samtidig optimere og trimme processerne gennem hele værdikæden.

”Brug for en agil samarbejdspartner”

For et par år siden valgte Alfix at arbejde tæt sammen med Bredana Axcite om ERP og øget digitalisering.

”Vi havde brug for en agil samarbejdspartner, som også kunne handle hurtigt på tingene. Vi ønskede ikke en stor organisation med en tung projektledelse – men nogle dygtige folk, der kunne springe til og arbejde tæt sammen med os, når vi fik en idé,” siger Per B. Jensen, der er fabrikschef og ansvarlig for IT.

Han fremhæver den dybe forretningsforståelse, som kendetegner Bredana Axcite.

”Vi starter aldrig på bar bund. Vores faste konsulent har en specialistbaggrund inden for produktion og logistik og kender vores forretning.”

Siden starten på samarbejdet har Alfix og Bredana Axcite gennemført en række projekter, som alle har til formål at digitalisere, trimme og optimere processer.

Facadeløsningen er et af dem. Et andet er forenkling af arbejdsgange ved nye produkter.

Læs hele casen her

Mere fra Bredana Axcite A/S

Bredana Axcite A/S

https://www.bredana.dk/

Bredana Axcite A/S er Microsoft Dynamics partnervirksomhed og har leveret IT løsninger til danske virksomheder i snart 30 år. Kernen i vores virksomhed er, at vi forstår jeres forretning. De fleste af vores konsulenter er hentet fra industrien, hvor de selv har arbejdet med produktion, logistik eller økonomi. Det betyder, at de kan tage dialogen med din virksomheds f…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere