22.02.2018  |  Branchenyt

Bæredygtighed og automation i fokus når Formula bygger nyt bilhus

Indhold fra partner Hvad er dette?

Formula Automobile investerer i lagerautomater fra Kardex Remstar.

Formula Automobile er Danmarks officielle importør og forhandler af Ferrari og Maserati og Danmarks eneste autoriserede Ferrari og Maserati-værksted.

”Alle vores ansatte brænder for deres job på samme måde, som vores kunder brænder for deres biler.” siger Jesper Viskum Schak, direktør for Formula Gruppen. ”Det forpligter at servicere verdens fineste bilmærker, og ingen biler forlader vores værksted, før vi er helt tilfredse med det udførte stykke arbejde.”

Det er med samme fokus på service og kvalitet at Formula Gruppen får bygget sit nye bilhus i Lyngby. En bygning på 8.500 m2 med showroom, kontorer og grøn tagterrasse, og med fokus på bæredygtighed som vi kender det fra lavenergibebyggelser.

For at lagre reservedele i det nye bilhus har Formula nu investeret i 2 stk. lagerautomater fra Kardex Remstar. Automaterne garanterer hurtig adgang til alle indlagrede varer, maksimal udnyttelse af rummet på et minimum gulvareal, stor betjeningssikkerhed takket være den kompakte opbevaring, omfattende sikkerhedsfunktioner og ergonomisk design.

Lagerautomaten Megamat fra Kardex Remstar installeres hos Formula Automobile efteråret 2018

Kardex Remstar er Danmarks og verdens førende leverandør af lagerautomater. Takket være fleksible automatiserede løsninger hjælper Kardex Remstar kunder i alle brancher med at strømline deres lager gennem øget pladsbesparelse, hastighed og præcision.

Mere fra Kardex Danmark

Kardex Danmark

www.kardex.com

Kardex Remstar er førende leverandør af lagerautomater og tilhørende software systemer i Danmark og verden. Kardex Remstar leverer, producerer og implementerer lager- og logistikløsninger, der hjælper virksomheder med at øge effektiviteten, skabe lagerplads og forbedre arbejdsmiljøet. Kardex har markedets største sortiment.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere