26.01.2018  |  Branchenyt

Axacon A/S udvider ledelsen og ændrer ejerkreds

Indhold fra partner Hvad er dette?

Pr. januar 2018 har Axacon udvidet ledelsen og ændret ejerkredsen. I den forbindelse tiltræder Klavs Vejlang som ny bestyrelsesformand og Ulrik Gavlshøj Petersen tiltræder som CEO i Axacon, mens nuværende CEO Anya V. Hansen forbliver i direktionen som COO

Pr. januar 2018 har Axacon udvidet ledelsen og ændret ejerkredsen. I den forbindelse tiltræder Klavs Vejlang som ny bestyrelsesformand og Ulrik Gavlshøj Petersen tiltræder som CEO i Axacon, mens nuværende CEO Anya V. Hansen forbliver i direktionen som COO. Forhenværende bestyrelsesformand og stifter Jørgen V. Andersen fortsætter i bestyrelsen. Alle øvrige ansatte fortsætter i samme roller som tidligere.

De nye medejere så en unik mulighed for at købe aktiemajoriteten i WMS-virksomheden og slog hurtigt til, da de fik muligheden – og Klavs Vejlang og Ulrik Gavlshøj Petersen har tidligere med succes dannet makkerpar på tilsvarende måde.

”Det er vigtigt for os at bevare kontinuiteten i virksomheden og fastholde den gode service overfor eksisterende kunder. Samtidig skal vi understøtte væksten i Axacon ved at ansætte flere medarbejdere. Målet er ubetinget at løfte Axacon yderligere og udvikle selskabet til at blive en central nordisk WMS-leverandør. Axacon er en dynamisk virksomhed, der er drevet rigtig professionelt og med et solidt team af erfarne medarbejdere, der virkelig hjælper både kunderne og hinanden,” udtaler Klavs Vejlang.

Den nye CEO Ulrik Gavlshøj Petersen har arbejdet med forretningsudvikling i både store etablerede, såvel som i små iværksættervirksomheder. Han debuterede i IT-branchen i USA i 1998 og har senest arbejdet hos en anden leverandør i branchen.

“Der er nogle rigtig spændende muligheder for at skabe vækst og yderligere succes med kunderne på dette marked. Vi har planer om en række spændende tiltag, som vi forventer os rigtig meget af,” udtaler Ulrik Gavlshøj Petersen.

Anya Varnich Hansen er ligeledes meget tilfreds med det nye samarbejde.

”Det går rigtig godt i Axacon, og der er potentiale til endnu mere. Derfor glæder jeg mig meget til at få to erfarne folk som Klavs og Ulrik ind i virksomheden. De har begge meget erfaring både ibranchen og med forretningsudvikling fra andre selskaber – og jeg kan mærke, at de brænder for sagen,” siger Anya Varnich Hansen, der glæder sig til også at udvide staben med nye medarbejdere fra IT eller logistikbranchen til at supplere det nuværende team.

Tags: Axacon

Mere fra Axacon

Axacon

http://www.axacon.dk

LAGERSTYRING DER BETALER SIG - Har du brug for et effektivt lagerstyringssystem, der på en let og overskuelig måde optimerer dit lager til stor hjælp for dine medarbejdere og din pengepung? Med Axacon lagerstyring, får du løsninger indenfor lager og logistik, der kan ses på din bundlinje. Vi hjælper med udvikling, implementering og drift af lagersty…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere