01.02.2023  |  Branchenyt

Automatisering frigiver arbejdskraft og øger produktiviteten

Indhold fra partner Hvad er dette?

Ud over at logistikautomatisering forbedrer virksomhedens effektivitet, mindsker det også den store mangel på arbejds­kraft. Toyota Material Handling tilbyder førerløse AGV-­løsninger særligt tilpasset din virksomhed.

Et flertal af lager- og logistikvirksomheder oplever øget vækst og har derfor brug for flere medarbejdere, særligt til nat-, aften- og weekendarbejde. Sideløbende med et konstant større behov for øget effektivitet, bliver det stadigt sværere at finde arbejdskraft. “Vores kunder efterspørger løsninger med førerløse truck, så de ikke skal bekymre sig om manglende arbejdskraft selv i spidsbelastede perioder,” siger Eiler Toft-Andersen, Senior Manager i Logistics Solutions hos Toyota Material Handling Danmark.
 

Slut med mangel på arbejdskraft

Virksomhederne ønsker i høj grad løsninger med AGV (Automated Guided Vechicles), der kan hjælpe dem med at følge med den stigende efterspørgsel trods mangel på arbejdskraft. ”Jeg har netop talt med en virksomhed, som vil holde lageret kørende 24/7, men har svært ved at skaffe medarbejdere. En AGV-løsning mindsker ikke bare manglen på arbejdskraft, men øger effektiviteten, giver værditilvækst og forbedrer produktiviteten betydeligt. ”Truckførernes  ressourcer  frigives,  så  de  kan overføres  til  andre  og  måske  mere  givende  jobfunktioner. Højst sandsynligt vil medarbejderen opnå større arbejdsglæde samt tilegne sig nye kompetencer. ”Uanset virksomhedens størrelse og type, mindskes omkostninger i form af løn, overarbejde og vikarer med automatisering. Desuden elimineres risikoen for menneskelige fejl, så der sker færre skader på bygning og inventar. 

"Vi er den største producent i verden, så du kan være sikker på, at vi også er her i morgen" - Eiler Toft-Andersen, Senior Manager i Logistics Solutions hos Toyota Material Handling Danmark

Løsninger til alle behov

Toyota, som solgte de første truck i 1956, har mange års erfaring på markedet. Derfor er du sikret en tryg proces fra start til slut med et dansktalende team, og det er nemt og enkelt at komme i gang med den rette løsning. Gradvist kan løsningen udvides til flere områder. ”Første skridt er at kigge på et enkelt produktionsområde  for  at finde  ud  af,  hvilke  processer der nemt kan varetages af AGV’er. AGV’erne kan enten leases eller et købes, alt efter hvilken finansieringsmetode  der  passer  til  den  enkelte  virksomhed. Vi er den største producent i verden, så du kan være sikker på, at vi også er her i morgen.

AGV’erne  transporterer  naturligvis  godset  ad den korteste vej fra A til B, så der spares på energiressourcerne. De bæredygtige maskiner kan ses på showroomet i Vejle, ligesom flere af Toyotas nuværende kunder gerne åbner dørene for dig, så du kan opleve maskinerne i brug.

Mere fra Toyota Material Handling A/S

Toyota Material Handling A/S

www.toyota-forklifts.dk

Mere end hver 3. truck i Danmark leveres af Toyota Material Handling. Vi er Danmarks største udbyder af truck, med salg, service og udlejning af BT lagertruck, Toyota gaffeltruck og Kalmar industritruck.Med næsten 50 års tilstedeværelse på det danske marked, ved vi, hvad der skal til, for at dække vores kunders behov. Det er vores mål at kunne levere produkter og service, der opfylder vores k…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere