16.04.2014  |  Branchenyt

Automationshus får nyt navn

Den 27. november 2013 fusionerede B.V. Electronic og Dansk Styringsteknik. Nu cementeres sammensmeltningen med et nyt navn og en ny identitet.

I efteråret fusionerede B.V. Electronic og Dansk Styringsteknik, og sammensmeltningen cementeres nu med et nyt navn: Frontmatec. Navnet er langt fra tilfældigt, fortæller administrerende direktør Kurt G. Andersen.

”Fusionen har gjort os til Danmarks største systemhus. Den har givet os styrken til at operere på et helt nyt niveau og løse selv de mest komplekse automationsprojekter som totalløsninger med døgnsupport. ’Frontmatec’ refererer derfor både til vores førende position i markedet og vores trang til at gå i front med nye løsninger”, forklarer han.

Læs også: Nyt stort automationshus ser dagens lys

Fusionen samler mere end 100 automationsingeniører, softwareudviklere og projektledere under samme flag. Og med fem kontorer fordelt over hele Danmark kan Frontmatec i dag kalde sig landsdækkende – et faktum, der kommer kunderne til gode.

”Vores kunder har fået en one-stop automations-leverandør, der tager ansvar hele vejen fra idé til implementering, og som kan levere branchespecifik ekspertise både bredt og dybt. Når vi først har påtaget os en udfordring, så slipper vi den ikke, før den er løst, uanset hvad. Den geografiske nærhed er et rigtig godt fundament for et tæt kundesamarbejde i sådanne længerevarende, komplekse processer”, forklarer Kurt G. Andersen og slutter:

”Det nære forhold til vores kunder er ét af vores vigtigste aktiver. Det gjaldt før, og det gælder nu. Med fusionen får vores kunder alle fordelene af den øgede ekspertise uden anden ulejlighed end nye mailadresser på deres sædvanlige kontaktpersoner”.

- JDN

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere