10.05.2021  |  Branchenyt

Atria Danmark vælger RELEX Solutions til at forbedre sine forecasts

Indhold fra partner Hvad er dette?

RELEX skal servicere Atria Danmarks centrale distributionscenter for at sikre en mere effektiv planlægning og produktion.

Atria Danmark, en af ​​Danmarks største leverandører af kødprodukter under sine primære varemærker, 3-Stjernet og Aalbæk Specialiteter, har valgt at samarbejde med RELEX Solutions, der tilbyder integrerede planlægningsløsninger til detail- og CPG-branchen, for at forbedre efterspørgselsforecast og planlægning i alle salgskanaler. Atria Danmark er en del af Atria Group, der er mangeårig RELEX-kunde og en af ​​de førende kød- og fødevarevirksomheder i Norden, Estland og Rusland (Sankt Petersborg-området). 

RELEX skal servicere Atria Danmarks centrale distributionscenter for at sikre en mere effektiv planlægning og produktion. Atria Danmark vil bruge RELEXs meget nøjagtige, granulære forecasts til at forbedre deres kanalspecifikke planlægning ift. kampagner og årstider samt til at styre udsving i efterspørgslen, hvilket sikrer, at hver salgskanal bliver afspejlet nøjagtigt i det samlede forecast. Atria Danmark vil også drage fordel af RELEXs indbyggede rapporteringsværktøj, der tilbyder en fleksibel, nær-realtidsvisning af hver salgskanal, hvilket giver øget gennemsigtighed under planlægningen. 

”Vi ønskede at nå et højere niveau af forecastnøjagtighed og fandt en perfekt løsning i RELEX,” siger Svend Schou Borch, administrerende direktør i Atria Danmark. “RELEX øger vores forecasteffektivitet og -nøjagtighed ved at tage hensyn til hver af vores salgskanaler, så vi markant kan forbedre vores kanalspecifikke kampagner og rapportering, samtidig med at vi fortsat leverer enestående service i hele vores forretning. Vi har allerede set gode resultater fra vores arbejde med RELEX i Sverige og Finland, så der er ingen tvivl om, at dette partnerskab vil få lige så stor succes i Danmark." 

”Vi er ekstremt stolte og glade for at byde Atria Danmark velkommen i RELEX-familien. Vi glæder os til at understøtte dem ved at tilføje vores teams og deres omfattende viden til denne løsning,” siger Søren Gram Christensen, Country Manager Denmark hos RELEX Solutions. ”Den tillid, Atria Danmark har vist RELEX, er bevis på den værdi, vi ikke kun tilfører detailvirksomheder, men også producenter og leverandører, der ønsker at forbedre deres planlægningsprocesser.” 

Mere fra RELEX Solutions

RELEX Solutions

https://www.relexsolutions.com/dk/

RELEX Solutions er førende leverandør af banebrydende optimeringssoftware til detailbranchen. Vores løsninger er skabt til Living Retail-alderen, hvor forandring er den eneste konstante faktor. Vi hjælper detailhandlere med hurtigere at tilpasse sig enhver fremtid.  Vores cloud-baserede Living Retail Platform leverer pragmatisk AI på tværs af all…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere