06.12.2019  |  Branchenyt

Apport går all in i Norge

Indhold fra partner Hvad er dette?

Med åbning af kontor i Stabekk og den første norske ansættelse kommer Apport endnu tættere på de norske kunder

Efter mange år på det norske marked, har Apport valgt at etablere sig permanent med en afdeling i Stabekk tæt på Oslo.

Grunden til at vi nu opretter permanentadresse og norsk AS er at kundemassen og interessen nu er så stor at det kræver lokal tilstedeværelse, udtaler CEO fra Apport Systems Norge AS, Asger Sandberg Petersen.

Apport Systems Norge AS får kontor i Holtet 45, Stabekk og er derfor centralt placeret i forhold til de norske kunder.

Vi har allerede ansat vores første norske medarbejder, som vi kommer til at fortælle mere om inden længe. Det er en kendt person i branchen med flere års erfaring indenfor logistikudtaler CEO fra Apport Systems Norge AS, Asger Sandberg Petersen.

Apport Systems Norge AS er allerede i gang med at lede efter flere kvalificerede profiler og den næste stilling der forventes ansat, er en idriftsættelses- og supportkonsulent. Derudover forventes det i den nærmeste fremtid at flere stillinger skal besættes.

Selvom det er dejligt at være dansk i Norge, så bliver det godt med lokalrepræsentation, da vi derved kommer tættere på det norske marked og vores norske kunder, udtaler CEO fra Apport Systems Norge AS, Asger Sandberg Petersen. 

_________________________________

Om Apport
Apport er en skandinavisk forankret logistikvirksomhed, der har optimeret lagerlogistikken for virksomheder i mere end 10 lande siden 2000. Apport har i dag mere end 90 kunder der bruger Apports eget udviklede lagerstyringssystem (WMS). Med udviklingskontor i Danmark og Polen hjælper Apport virksomheder med at forbedre deres interne logistik.

Hos Apport er fundamentet et stærkt WMS, men det er vores fokus på mennesker og forandringsprocesser, som gør forskellen. 

Ønsker du at vide mere om Apport kan du læse mere her

Mere fra Apport Systems A/S

Apport Systems A/S

www.apportsystems.dk

Apport Systems er sparringspartner på WMS området. Vi leverer til 100% fastpris, sikrer procesoptimering samt forankring i organisationen.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere