01.07.2022  |  Strategi & ledelse

Alexandra Instituttet vil bringe grønne solstrålehistorier frem i lyset

Danske produktionsvirksomheder, der allerede er godt i gang med digitalisering og bæredygtighed, kan inspirere andre virksomheder. Derfor vil Alexandra Instituttet fremhæve de gode historier til gavn for den brede industri.

”Vi ved af erfaring, at det første skridt er det sværeste, at normer er en stærk drivkraft for at ændre adfærd, og at mennesker engageres af historier i højere grad end facts”, skriver Alexandra Instituttet i pressemeddelelse, og fortsætter ved at fortælle om deres seneste påfund: Et initiativkatalog, der kan bringe danske produktionsvirksomheder fra tanke til handling, når det gælder datadrevet bæredygtig vækst.

Målet er at inspirere hinanden i den danske industri ved at dele de gode og succesfulde historier om grøn omstilling og digitalisering, så andre vil tænke ”hvis de kan, så kan jeg også” og dermed sprede ringe i vandet.

”Vi mangler nemlig momentum for den digitale grønne omstilling i Danmark, og at inspireres af andres historier og lære af andres erfaringer kan være med til at skabe det momentum”, skriver den samfundsnyttige virksomhed.

Derfor søger folkene bag også eksempler på netop den succesfulde grønne omstilling skabt gennem øget digitalisering – eller eksempler på virksomheder, der kun akkurat er gået i gang med deres rejse.

Tag fat i Trine Plambech på trine.plambech@alexandra.dk for at høre mere om dine muligheder for at komme med i initiativkataloget!

- KCP

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere