04.12.2018  |  Branchenyt

9. udgave af SCM+Logistik er nu online

Magasinet SCM+Logistik vol. 9 er nu online som e-magasin på SCM.dk. Temaet handler om sourcing, og der er masser af råd at hente.

Det er december, året går på held og julen nærmer sig. SCM+Logistik er ude med årets 9. og sidste magasin, som nu ligger tilgængelig online her på SCM.dk. Bladets tema er sourcing, hvor du bl.a. kan læse om kunstig intelligens, automatisering af indkøbsfunktioner og digitale tanker om procurement i Maersk.

Derudover kommer Peter Schack, CPO for Falck, med syv råd til, hvordan virksomheder kan få succes med deres supply chain procurement-programmer. Schack mener bl.a., at der skal tænkes stort og ud af boksen, hvis ledelsen skal med ombord.

Annonce: (Artiklen fortsætter efter annoncen)

Og der er flere konkrete råd at finde i det nye blad. Ekspert i bestyrelsesledelse Sanna Suvanto-Harsaae vil gerne have, at flere supply chain-professionelle får bestyrelsespladser – ikke mindst i de store virksomheder. De skal f.eks. være med til at skabe flow i virksomheden, hvor digitalt lederskab er en nøglespiller.

Følgelig er månedens Udfordring med Anne Mette Torsbjerg Møller fra Haldor Topsøe, som har udskiftet logistikchefstillingen med en position, der giver hende ansvaret for virksomhedens forecasting. Her spiller digitalisering igen en stor rolle.

Udover dette er der naturligvis relevante nyheder, Karriereprofil og mange flere interessante indblik til julelæsningen. God læsning.

- SDN

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere