18.06.2020  |  Innovation

6-10 tons dieseltrucks bygget til de mest krævende anvendelsesområder

Indhold fra partner Hvad er dette?

Produktivitet. Kraftfuld. Performance. Mitsubishi Forklift Trucks introducerer den nye TREXiA ES 6-10 ton dieseltruckserie.

TREXiA ES fra Mitsubishi Forklift Trucks, der er bygget til de mest krævende anvendelsesområder, er en robust arbejdshest, der kombinerer stor styrke med særdeles god økonomi.

TREXiA-serien udgør et væsentligt element i forhold til arbejde, hvor der kræves en truck, der kan klare vanskelige udfordringer uden problemer.

Og det lever den nyeste model TREXiA helt igennem op til.

Styrke. Hastighed. Sikkerhed
Den robuste konstruktion på TREXiA ES omfatter en kraftig ramme, der er forstærket for at minimere belastningspunkterne, og masten med syv ruller kan sagtens håndtere belastningen gennem bred last.

Masten med et uhindret udsyn og den lave kontravægt bagtil bidrager til, at udsynet er fremragende hele vejen rundt. Førerne har et perfekt udsyn til gaffelspidserne, og de kan dermed bedre se truckens last og det omgivende område, så risikoen for stød, skrammer eller anden kontakt reduceres betydeligt.

Kørehastigheder i særklasse på omkring 30 km/t opnås med en firecylindret 3.8L Common-Rail-dieselmotor, Euro trin V. Selv under krævende anvendelsesforhold har motoren en exceptionel høj ydeevne og et lavt brændstofforbrug.

Gnidningsfri drift
Ligesom alle andre produkter fra Mitsubishi Forklift Trucks er TREXiA ES særligt udviklet i forhold til føreren.

Den intuitive konstruktion gør arbejdet præcist, støjsvagt og så ubesværet, at førerne (og arbejdsgiverne) virkelig kan maksimere produktiviteten – selv i krævende arbejdsmiljøer.

Med kun 86 dBA hører den støjsvage konstruktion af TREXiA ES til i den lave ende inden for klassen.

Få mere at vide
Hvis du ønsker yderligere information om, hvilken betydning TREXiA kan have for din virksomhed, så gå ind på mitsubishitruck.dk, hvor du kan finde yderligere information om disse trucks og andre af Mitsubishi's prisvindende produkter.

Mere fra Logisnext Denmark A/S

Logisnext Denmark A/S

www.mitsubishitruck.dk

I mere end 35 år har Mitsubishi Forklift Trucks stået i spidsen for materialehåndterings-teknologien. Og siden 2009 har vi præsenteret de nyeste trends og tendenser inden for materialehåndteringsverdenen til hele Danmark.Vores hovedaktivitet i Logisnext Denmark A/S er derfor salg af Mitsubishi Forklift Trucks lager- og gaffeltruck, samt service, vedligeholdelse og reparationer af alle truckmæ…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere