19.08.2021  |  IT

5 tegn på at du vil opnå store fordele med integration til online markedspladser

Indhold fra partner Hvad er dette?

Vi ser i dag et meget konkurrencepræget marked, der vokser eksponentielt, hvor fysiske butikker må se sig overhalet af de mange salgskanaler på nettet – og hvis der er noget Corona-pandemien har vist os, så er det vigtigheden af online salg.

Hvis din forretning tidligere har været afhængig af fysisk salg, kan en integration til online markedspladser give dig et væld af nye muligheder for salg.

Det har dog vist sig at være en udfordring for mange, at skulle opdatere deres produktstamdata og håndtere ordrer på et virvar af forskellige portaler til forskellige markedspladser.

En samlet platform med integration af dit forretningssystem til mere end 100 forskellige globale online markedspladser giver dig mulighed for at styrke din forretning online, uden at det betyder flere administrative og tidskrævende processer.

TILMELD DIG TRUECOMMERCES INSPIRATIONSDAG:
Til oktober afholder TrueCommerce et arrangement for alle med interesse i elektronisk samhandel og eCommerce – her kommer vi blandt andet til at gå i dybden med integration til online markedspladser.

Læs mere og tilmeld dig her.

Vil du vide mere? Hent vores whitepaper, og undersøg fordelene med integration til online markedspladser.

Mere fra TrueCommerce Denmark ApS

TrueCommerce Denmark ApS

www.truecommerce.com/dk

TrueCommerce hjælper virksomheder i alle brancher med at opnå en effektiv og automatiseret samhandel med kunder og leverandører, herunder en elektronisk udveksling af ordrer, fakturaer og andre vigtige forretningsdokumenter (EDI) – med integration direkte til dit ERP-system. TrueCommerce sparer dig for manuel indtastning af ordrer og / eller fakturaer, så du…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere