02.11.2017  |  Lager & distribution

150% hurtigere pluk på 80% mindre plads

Indhold fra partner Hvad er dette?

Nils Træholt, direktør og medstifter af Med24, fortæller om automatisering med Kardex lagerautomater på LOGISTIKKONFERENCEN, 9/11 i Fredericia.

Ja, det lyder næsten for godt til at være sandt, men det kan lade sig gøre at få 150% hurtigere pluk på 80% mindre plads. Det kan Nils Træholt, direktør og medstifter af Med24 (www.med24.dk), bekræfte. I sit oplæg vil han dele Med24’s resultater og erfaringer med implementering af lagerautomater fra Kardex. Han vil ydermere fortælle om de overvejelser, man skal gøre sig, inden man kaster sig ud i så stor en forandring af ens lager.

[Læs mere]

Mere fra Kardex Danmark

Kardex Danmark

www.kardex-remstar.dk

Kardex Remstar er førende leverandør af lagerautomater og tilhørende software systemer i Danmark og verden. Kardex Remstar leverer, producerer og implementerer lager- og logistikløsninger, der hjælper virksomheder med at øge effektiviteten, skabe lagerplads og forbedre arbejdsmiljøet. Kardex har markedets største sortiment.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere