24.03.2021  |  Branchenyt

Case: Årlig besparelse kr. 550.000

Indhold fra partner Hvad er dette?

Gør som Feriecenter Bønnerup Strand, og få en grøn profil kombineret med nemme penge på bundlinjen. Centeret har siden installationen af DVI Energi’s varmepumper reduceret deres årlige CO2 udledning med ikke mindre end 230 tons, og besparelsen på varmereg

Efter at have arbejdet med udvikling og produktion af varmepumper i 40 år, har vi hos DVI Energi udarbejdet et solidt koncept med anvendelse af store luft/vand varmepumper, i såkaldte hybridløsninger med eksisterende varmekilder. Det vil i praksis sige at eksisterende varmekilder, f.eks. oliefyr, gaskedel eller lignende, kombineres med en ny luft/vand varmepumpe.

Dette giver nogle meget attraktive projekter, med meget kort tilbagebetalingstid på helt ned til 2 år, og samtidig bidrages der med CO2 reduktioner på helt op til 85%. Dette er den absolut nemmeste måde at reducere CO2 udledning, og samtidig spare penge.

Da Feriecenter Bønnerup Strand besluttede at gøre noget ved deres meget store olieforbrug, havde feriecenteret et olieforbrug på 120.000 liter fyringsolie årligt. Et forbrug, der ikke passede specielt godt til de øvrige grønne tiltag, der var blevet gennemført på centeret. De fik derfor installeret et varmepumpehybridanlæg fra DVI Energi. En løsning, der i dag dækker ca. 87% af centerets samledeenergiforbrug.

Hos DVI Energi har vi det rette hold, med mange års erfaring, som gør at vi kan skræddersy den helt rigtige løsning, til netop dine bygninger og varmeanlæg.

Det eneste du skal gøre er:

  • Oplyse data for eksisterende forbrug (olie, gas eller lignende)
  • Oplyse energipriser for el samt eksisterende energiform (olie, gas eller lignende)
  • Lade os gennemgå dine varmeinstallationer og fyrrum.

Herefter tager vi hjem og udarbejder følgende, som vi efterfølgende kommer og præsenterer:

  • Projektforslag med placering, produkter, tidsplan osv.
  • Økonomiberegning som beskriver dine årlige besparelser
  • CO2 regnskab
  • Et konkret tilbud på den samlede løsning.

Ovenstående koster dig ikke en krone, og hvis du ikke finder vores tilbud eller løsning attraktiv skilles vi der. Vi glæder os til at høre fra dig.

9835 5244

info@dvienergi.com

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere