18.06.2019  |  Branchenyt

Åhléns forstærker deres forsyningskæde med RELEX

Indhold fra partner Hvad er dette?

STOCKHOLM, 18 juni 2019 – Varehuset Åhléns har valgt RELEX Solutions’ AI-drevne løsning for at tage detailplanlægningen til næste niveau

RELEX og Åhléns kommer til at fokusere på forretningsområderne skønhed og mode hos kædens 57 butikker og handelskanaler.

Åhléns overordnede mål er at effektivisere sine planlægningsprocesser og overvågningen af nøgletal, samt at forbedre forecasting og vareopfyldning. Dermed vil lagerbeholdningen sænkes, samtidig med at det øger lageromsætningen, forbedrer tillgængligheden og gør det muligt for personalet at fokusere på opgaver der skaber værdi for kunderne og forbedrer samarbejdet både internt og eksternt.

Implementeringen af den nye løsning begyndte med en specifikationsfase i slutningen af april, og projektteamet arbejder på at få gennemført implementeringen i løbet af efteråret 2019.

”RELEX har med deres ekspertise og teknologi indenfor detailplanlægning opbygget et godt ry,” siger Åhléns CIO, Ola Toresten. ”Vi blev imponeret af det de har opnået hos vores [Axel Johnson] søsterselskab KICKS, og derfor henvender vi os til RELEX for at sammensætte deres viden med vores og opnå samme imponerende resultat”.

”Dagens varehus må gøre lidt ekstra for sine kunder. Vores fremtid ligger i at kunne tilbyde en enestående kundeoplevelse, og RELEX kommer til at spille en vigtig rolle i dette”.

”Vi vil sørge for at effektivitet og nøjagtighed forbedres betydeligt i alle planlægningsprocesser, med en høj grad af automatisering og proaktivitet,” siger Joakim Hellman, Business Development Consultant på RELEX Solutions.

Om Åhléns

Familieforetaget Åhléns blev grundlagt i 1899 i Insjön og er i dag et af Sveriges stærkeste varemærker, med 57 varehus i Sverige og e-handel via åhlens.se. Åhléns er et varehus som tilbyder et smart mix af lavpris produkter på en inspirerende, enkelt og let tilgængelig måde. Åhléns omsætter for 4,8 milliarder og hvert år får deres 3000 dygtige medarbejder ca. 80 millioner besøg. Åhléns er en del af detailkoncernen Axel Johnson AB.

Mere information: www.ahlens.se

Mere fra RELEX Solutions

RELEX Solutions

https://www.relexsolutions.com/dk/

RELEX Solutions er den førende udbyder af innovativ software til detailoptimering. Vores software er bygget til en tid med ’Living Retail’, hvor forandring er den eneste konstant, og dermed kan vi hjælpe detailhandlere med at tilpasse sig enhver fremtid hurtigere. Vores cloud-baserede ’Living Retail Platform’ leverer pragmatisk AI på tværs at all…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere