13.06.2018  |  Branchenyt

Zebra ZT610 og ZT620 overtager den gule førertrøje i labelprinternes superliga

Indhold fra partner Hvad er dette?

Som Zebra Technologies’ Premier Partner og de facto kompetencecenter i Danmark er det en fornøjelse for Norris Print-Tech A/S at meddele, at vi nu med succes har fået lanceret Zebras nye ZT610/ZT620 super-industrielle labelprintere på det danske marked. Der er således allerede 40 enheder i drift i medicinal- og kemisk industri samt maskinproduktion

Konstrueret til de mest ekstreme labeludfordringer der gives ZT610 er modellen, der dækker det udbredte 4” segment (104 mm printbredde). Den kan leveres i 200, 300 eller 600 dpi udgave.

Den bredere ZT620 anvendes til pallelabel-printning i større skala samt til f.eks. kemikalietanke o. lign. 

Fælles for ZT600-serie printerne er en særdeles robust konstrukti-on. Chassis, valser, kuglelejer mv. er udelukkende udført i metal for at give den mest driftsstabile konstruktion, selv til 24/7 produktion. Der er på det nærmeste tale om et label-trykkeri. 200 dpi udgaverne printer i hastigheder helt op til 356 mm/s (14”/s) og ZT600 printere har de elektroniske armkræfter til at ”brænde igennem” med krævende labelmaterialer, vi oplever andre mærkers topprintere ikke kan klare.

Kan en ZT610/ZT620 ikke klare opgaven, er der ikke nogen, der kan. 

Præcisionsprint
600 dpi topmodellen er ud over den maksimalt eksisterende printopløsning på markedet i stand til at printe pålideligt på la-belmaterialer helt ned til 3 mm i højden, hvilket er ganske uhørt. Dermed er printeren velegnet til f.eks. små microlabels til elektronikindustrien, hvor pladsen til labels ofte er meget begrænset, men hvor der stadig skal præsteres læsbar skrift og 1D/2D-koder. Dertil kan printhoved-temperaturen via 300-trins skala justeres fuldstændig optimalt til labelmateriale og farvebånd.

Informativt farve-display
ZT600 printere er udstyret med farve-display, der via klassisk grøn/orange/rød baggrund orienterer brugeren om printerens til-stand. Er baggrundsfarven f.eks. rød, er der en utilsigtet afbrydel-se, der skal håndteres straks.

LED-lamper lyser ved åbning af printerens låg op, så brugerne lettere kan montere nye medier kor-rekt ved at følge de oplyste passageveje. Standard-udrustet med 1 Gb RAM og 2 Gb Flashhukommelse og tilknyttet kraftig Cortex 800 MHz processor sikrer brugeren maksimal produktivitet og kapacitet til at håndtere selv tunge Unicode eller asiatiske fonte som f.eks. de kinesiske.

Modulopbygget, mange tilvalgsmuligheder som f.eks. RFID eller integration i etiketteringsanlæg
Den klart mest brugte labelhåndtering efter printningen er labelafrivning. Men det ses også jævnligt at brugssituatio-nen kræver enhåndsetikettering. Til det formål kan printe-ren udstyres med dispenserfunktion, så bagpapiret rulles op inde i printeren og den printede label kan gribes og sættes direkte på emnet med én hånd. I andre tilfælde ønskes der automatisk opskæring af den printede bane efter en eller flere labels (Cutter-option).

Til begge printerbredder kan desuden leveres et RFID-kit for printning og kodning af UHF labels (EPC gen. 2 stan-darden hhv. ISO 18000-6C) og printeren klarer selv gan-ske små/lave RFID-labels uden behov for avanceret opsætning.
Med multi I/O interface kan en ZT600 printer med dispenser-option kobles til et automatisk etiketteringsanlæg.

Opkobling til hvad som helst En ZT600 printer har i dag Gigabit LAN, USB, RS-232 seriel og sågar MFi certificeret Bluetooth (!) interface, der gør printning mulig direkte fra Apple IOS enheder såsom Iphone og Ipad. Traditionel trådløs (WiFi) eller parallel opkobling kan fås som options.
I lighed med resten af Zebra programmet taler ZT600 printerne Zebras stærke, integrérbare ZPL-sprog der fungerer effektivt f.eks. i SAP og AS400 miljøer og i øvrigt alle Windows såvel som ikke-Windows installationer.

Zebra ZT610 og ZT620 afløser de hidtidige 110Xi4, 140 Xi4 og 170Xi4, der alle er udgået af salg.

Mere fra Norris Print-Tech A/S

Norris Print-Tech A/S

www.npt.dk

  • info@npt.dk
  • 98 181 777
  • Sofiendalsvej 81, 9200 Aalborg SV

Norris Print-Tech A/S er kompetencecentret i Danmark inden for stregkoder, labels og datafangst.Spørg os omLabelprintere og –applikatorerLabelmaterialer og thermo transfer farvebåndLabelsoftware og printer-systemintegrationStregkodescannereHåndterminalerTruckterminaler og -PC'erTrådløse netværkDen optimale løsningNPT er uafhængig af leverandør- og investorinteresser. Det sikrer dig e…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere