24.08.2022  |  Lager & distribution

ZEBRA ZT231 labelprinter

Indhold fra partner Hvad er dette?

Zebras særdeles populære og udbredte let-industrielle ZT230 printere har fået en modelopdatering. De primære nye features er farve touch-display, opdateret trådløs netværksoption, begge labelsensorer er nu justérbare, og applikatorinterface fås som option, højere printhastigheder blandt flere...

Zebra ZT231 udgør således en TechRefresh af forgængeren ZT230 som er "husprinteren" i rigtig mange industri- og handelsvirksomheder.

Alle de kendte kvaliteter er bibeholdt i de nye printere, hvor optimering/justering har været hovedsigtet på i forvejen velfungerende maskiner. Brugere vil bemærke at betjeningen via de nye printeres 4,3" farve display er lidt anderledes pga touch-funktionen og dermed en ændret menuopbygning.

Trådløs netværksoption (WiFi) er nu af typen 802.11ac og alle modeller har som standard Bluetooth 4.1.

Fra de større modeller arver de nye ZT231 modeller applikator-interface som eftermontérbar option. Dertil har en ZT231 nu printhead element out detection/early warning, så brugerne kan undgå printning af labels med stregkodefejl.

ZT231 overgår sin forgænger på max printhastighed. Vigtigere er det dog i praksis, at både labelgap og blackmark-sensorerne nu er fuldt justérbare, så det er lettere at arbejde med ikke-rektangulære labelformater.

ZT230 serien er formelt udgået hos Zebra i slutningen af juni 2022. Det er dog meget vigtigt for os at understrege, at vi naturligvis fortsat kan levere ZT230 printerne til alle vore igangværende ordrer. Desuden har vi samtidig mange ZT230 printere på vej i løbet af eftersommeren og efteråret, som vi ikke har ordre-reservationer på endnu.

Zebra Technologies kan nemlig slet ikke levere de nye ZT231 printere før i slutningen af 2022 eller i starten af 2023. Råvare-/komponentsituationen har bare tvunget Zebra til at gennemføre en hurtigere modeludfasning hhv. indfasning end vi normalt oplever.

Læs mere på produktsiden for ZT231.

Mere fra Norris Print-Tech A/S

Norris Print-Tech A/S

www.npt.dk

  • info@npt.dk
  • 98 181 777
  • Sofiendalsvej 81, 9200 Aalborg SV

Norris Print-Tech A/S er kompetencecentret i Danmark inden for stregkoder, labels og datafangst.Spørg os omLabelprintere og –applikatorerLabelmaterialer og thermo transfer farvebåndLabelsoftware og printer-systemintegrationStregkodescannereHåndterminalerTruckterminaler og -PC'erTrådløse netværkDen optimale løsningNPT er uafhængig af leverandør- og investorinteresser. Det sikrer dig e…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere