16.03.2020  |  Branchenyt

Zebra ZQ600 mobile labelprintere

Indhold fra partner Hvad er dette?

Zebras topserie i mobile labelprintere har fået en modeloverhaling. Kraftigt forbedret roaming og mere informativt farvedisplay er blandt nyhederne.

Zebra ZQ600 serie printere afløser de hidtidige QLn modeller. Ligesom forgængerne findes de nye printere i 3 bredder 2" (model ZQ610), 3" (model ZQ620 og 4" (model ZQ630) og de er udviklet og optimeret til labels, men kan også printe kvitteringer.

FAST ROAMING, KRAFTIGT BATTERI

De nye ZQ600 printere byder ud over Bluetooth og 802.11ac WiFi standarden også på 802.11r fast roaming. Det opleves som en klar forbedring mht. kontakt/oppetid rundt i lageret og produktion i forhold til QLn-printerne. Reaktionstid og parathed er desuden understøttet af såkaldt "sleep mode med instant wake-up", så unødvendige reboots undgås både ved WiFi- og Bluetooth-drift.

Batterikapaciteten har samtidig fået et kraftigt nøk opad, specielt i den brede ZQ630, der har hele 6800 mAh.

Tilbehørslisten er ganske omfattende - truck mount kit, battery eliminator, stort udvalg i ladere til både batterier og kompletprintere, tasker mv.

De nye ZQ600 printeres fremkomst betyder også endegyldigt End-of-Life for QLn serien. QLn 220 og QLn320 udgik af salg i maj 2019 og QLn420 lukker ned med udgangen af marts 2020.

Læs mere på produktsiden for Zebra ZQ600 printerne.

Mere fra Norris Print-Tech A/S

Norris Print-Tech A/S

www.npt.dk

  • info@npt.dk
  • 98 181 777
  • Sofiendalsvej 81, 9200 Aalborg SV

Norris Print-Tech A/S er kompetencecentret i Danmark inden for stregkoder, labels og datafangst.Spørg os omLabelprintere og –applikatorerLabelmaterialer og thermo transfer farvebåndLabelsoftware og printer-systemintegrationStregkodescannereHåndterminalerTruckterminaler og -PC'erTrådløse netværkDen optimale løsningNPT er uafhængig af leverandør- og investorinteresser. Det sikrer dig e…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere