22.04.2020  |  Branchenyt

ZEBRA XPLORE ULTRA-HÅRDFØRE INDUSTRI-TABLETS

Indhold fra partner Hvad er dette?

Fra Zebras - og markedets - absolutte topniveau i tablets præsenterer vi nu den 12,5" store XSLATE R12 tablet-truckterminal og den ergonomiske 10,1" XPAD L10 med integreret håndtag.

Begge tablets kan snakke sammen med Zebra RS5100 ringscanneren, hvorved der opnås en særdeles ergonomisk og alligevel betjeningsalsidig logistikløsning.

XSLATE R12 byder med sin skærmstørrelse på et værktøj, der ganske vist er en stor tablet, men som i lige så høj grad må betragtes som en fuldblods-truckterminal. Interfaces, robustheden, roaming-performance, skærmstørrelsen og kvaliteten i det hele taget er alle samme features der gør, at XSLATE R12 presser de traditionelle truckterminaler.

Desuden kan R12 tabletten fungere som en PC, dels i kraft af Windows 10 Pro styresystemet, dels i kraft af tastatur-optionen, der let magnet-clickes af tablettens bagside, når der er behov for indtastningsarbejde.

XPAD L10 er det lidt mere kompakte Windows industri-redskab der er født med håndtag. Også den har sine industri-specs på plads, helt op til IP65 støv-/vandtæthed ligesom de begge overholder den amerikanske MIL-standard. Fællles for disse XPLORE tablets er simpelthen holdbarhed fra enhver synsvinkel.

Batteri-levetiden er imponerende 9 hhv. 10 timer for de to tablets, og vel at mærke uden skift af batteri, som iøvrigt kan hot-swappes uden afbrydelse i opkoblingen, når der virkelig skal arbejdes igennem.

Udvalget af options minder meget om de mange muligheder, vi er vant til fra håndterminaler og truckterminaler. Dvs. vehicle cradles, holdere, docks osv.

Suppleres disse tablets med Zebra RS5100 ringscanneren, bliver brugeren i stand til at stregkodelæse og alligevel have begge hænder fri til produkthåndtering og registreringsarbejde på tabletten. Skærmenes View Anywhere displays har med deres 1000 Nit rigeligt med lyskræfter til betjening selv i fuldt sollys.

Læs mere om XSLATE R12 på produktsiden her.

Læs mere om XPAD L10 på produktsiden her.

Og fik du ikke læst om RS5100 ringscanner i seneste nyhedsbrev, så læs om den på produktsiden her.

Mere fra Norris Print-Tech A/S

Norris Print-Tech A/S

www.npt.dk

  • info@npt.dk
  • 98 181 777
  • Sofiendalsvej 81, 9200 Aalborg SV

Norris Print-Tech A/S er kompetencecentret i Danmark inden for stregkoder, labels og datafangst.Spørg os omLabelprintere og –applikatorerLabelmaterialer og thermo transfer farvebåndLabelsoftware og printer-systemintegrationStregkodescannereHåndterminalerTruckterminaler og -PC'erTrådløse netværkDen optimale løsningNPT er uafhængig af leverandør- og investorinteresser. Det sikrer dig e…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere