25.06.2019  |  Branchenyt

Zebra MC9300 - Ultra-Robust Android håndterminal

Indhold fra partner Hvad er dette?

MC9300 er Zebras mest avancerede super-industrielle håndterminal til dato. Præ-loadet med populær terminalemulering, nyeste Android O, Qualcomm chipset, kraftig batteri-power og stort udvalg af relevant tilbehør.

Håndterminalen er født som Gun-model (dvs. ergonomisk pistolgrebs-betjening) og udstyret med en 4,3" touch skærm. Forskellige tastatur-layouts fra rent numerisk til alfanumerisk med Funktions-taster giver mange anvendelsesmuligheder for selv avanceret ERP-betjening.

Industri-terminalen fås dertil i forskellige kombinationer mht. stregkodelæsning, ren 1D eller 1D/2D scan engines, Long Range udgave og DPM-udgaver for stregkoder med dårlig kontrast som f.eks. graverede koder i metal. 

Den kapacitive Gorilla Glass touch skærm i kombination med en arbejdstemperatur fra -22 til +50 gr. C° i den såkaldte Freezer-konfiguration, op til IP67 støv-/vandtæthed og solide drop specs, betyder at MC9300 terminalen kan indsættes på absolut mest belastede, "nådesløse" arbejdsmiljøer.

Styresystemet er Android 8 (Oreo) og terminalen har den populære Ivanti Velocity terminalemulering præinstalleret.

Samlet set virkelig en hardcore industri-håndtermial, der vanskeligt findes mage til på markedet. 

Læs mere om MC9300 på produktsiden her.

Mere fra Norris Print-Tech A/S

Norris Print-Tech A/S

www.npt.dk

  • info@npt.dk
  • 98 181 777
  • Sofiendalsvej 81, 9200 Aalborg SV

Norris Print-Tech A/S er kompetencecentret i Danmark inden for stregkoder, labels og datafangst.Spørg os omLabelprintere og –applikatorerLabelmaterialer og thermo transfer farvebåndLabelsoftware og printer-systemintegrationStregkodescannereHåndterminalerTruckterminaler og -PC'erTrådløse netværkDen optimale løsningNPT er uafhængig af leverandør- og investorinteresser. Det sikrer dig e…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere