07.05.2019  |  Branchenyt

ZEBRA MC3300 - Robust android håndterminal

Indhold fra partner Hvad er dette?

Zebras MC3300 håndterminaler er robuste logistik-arbejdsheste, der byder på rigtig mange konfigurationsmuligheder, både mht. formfaktor, scanningsmuligheder og tastaturer.

Udstyret med en 4" touch skærm i kombination med tastatur og muligheden for pistolgreb (gun), er effektiv betjening og ergonomi virkelig tænkt ind i dna'et på Zebras MC3300 håndterminaler.

Forskellige scan engines og deres placering på håndterminalen giver yderligere mange muligheder for at opnå et brugertilpasset logistik-arbejdsredskab, hvad enten der er tale om 1D-koder, 1D/2D koder eller langdistance-læsning.

Den kapacitive Gorilla Glass touch skærm i kombination med en arbejdstemperatur fra -20 til +50 gr. C°, IP54 støv-/vandtæthed og solide drop specs, betyder at MC3300 terminalen virkelig kan indsættes på hårdt belastede, ubekvemme arbejdspladser.

Fast Roaming WiFi forbindelse, PowerPrecision+ batteriteknologi m.m.

Samlet set en lang række features, det ikke er let at finde mage til på markedet. 

Styresystemet er Android 7 (Nougat) og den leveres pre-loadet med Wavelink Terminal-Emulering.

Læs mere om MC3300 på produktsiden her

Mere fra Norris Print-Tech A/S

Norris Print-Tech A/S

www.npt.dk

  • info@npt.dk
  • 98 181 777
  • Sofiendalsvej 81, 9200 Aalborg SV

Norris Print-Tech A/S er kompetencecentret i Danmark inden for stregkoder, labels og datafangst.Spørg os omLabelprintere og –applikatorerLabelmaterialer og thermo transfer farvebåndLabelsoftware og printer-systemintegrationStregkodescannereHåndterminalerTruckterminaler og -PC'erTrådløse netværkDen optimale løsningNPT er uafhængig af leverandør- og investorinteresser. Det sikrer dig e…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere