15.09.2023  |  Branchenyt

Ydmyg direktør fra Arla Foods bliver kåret som årets supply chain leder

Det er svære tider for alle forsyningskæder, men Arla Foods er lykkedes med både at optimere, digitalisere og dekarbonisere. Kaptajnen for den indsats er David Boulanger, som den 13. september modtog prisen som Bedste Supply Chain Leader i Danmark 2023.

Prisen ’Bedste Supply Chain Leader i Danmark’ er blevet uddelt 11 gange, og i år fandt dommerne frem til, at David Boulanger EVP og CSCO i Arla Foods er vinder af prisen.

Dommernes motivation lyder blandt andet: ”David Boulanger har på fremragende vis formået at demonstrere sine evner til at agere i en kritisk og strategisk rolle i Arla Foods’ øverste ledelsesgruppe. Dels gennem hans arbejde med at gøre virksomheden yderligere kunderettet gennem digitalisering og gennem et stort fokus på bæredygtighed allerede i produktudviklingen”.

Deloitte og Korn Ferry står bag
Prisen uddeltes igen i år af Deloitte repræsenteret ved Partner Lars Kissow. Uddelingen er baseret på en analyse, der omfatter en bred og dyb dataindsamling og evaluering af mange kriterier. Analysen er udført af Deloitte, og det endelige valg er gennemført af bestyrelsen for SCLF i samarbejde med Henrik Maartensson, Senior Client Partner fra Korn Ferry.

”David Boulanger markerer sig ydermere ved at sine evner til at udvikle talenter i organisationen og bidrage til udbredelsen og løft af supply chain området samtidig med, at han skaber opmærksomhed på den globale arena”.

Sådan lyder dommernes vurdering af nogle af de egenskaber, der i år kvalificerede David Boulanger til at tage titlen som Bedste Supply Chain Leader i Danmark 2023.

Medarbejderne er alt
På scenen understregede David Boulanger, at han var ydmyg over at modtage prisen i et stærkt felt af kandidater - og var meget opmærksom på at omdirigere fokus til alle kolleger i Arla Foods:

"Supply chains har alle været under et enormt pres de seneste par år. Arla Foods’ supply chain er ingen undtagelse. I disse hidtil usete ustabile tider har vi været i stand til at sikre mælkeindsamling fra vores landmænd og levering af vores produkter til vores kunder samtidig med, at vi optimerer, dekarboniserer og digitaliserer vores værdikæde”, fortalte han og tilføjede:

”Dette er naturligvis resultatet af vores medarbejderes hårde arbejde. Ingen organisation er noget uden medarbejderne, og derfor dedikerer jeg denne pris til alle mine gode kollegaer i Arla Foods, som hver dag holder øjnene på bolden og giver et smil på læben, mens de bringer velsmagende mejeriprodukter ud til verden”, sagde David Boulanger.

- PBH

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere