18.12.2017  |  Lager & distribution

Worldwide Flight Services åbner medicinalfaciliteter i Københavns lufthavn

Hos Worldwide Flight Services (WFS) vil man gerne forbedre sin evne til at håndtere transport af lægemiddelprodukter. Derfor kunne virksomheden for nylig slå dørene op for et nyt temperaturstyret anlæg i Københavns lufthavn Kastrup.

Worldwide Flight Services (WFS) er verdens største luftfragtforhandler, og her kan det mærkes, at kunderne producerer en stigende mængde medicinalprodukter. For at imødekomme dette har virksomheden nu slået dørene op for et nyt temperaturstyret anlæg i Københavns lufthavn Kastrup.

Læs også: Ziplines drone til medicinsk levering vinder pris

Det nye anlæg har kapacitet til at lagre op til 16 lastenheder og tilbyder separate temperaturkamre med både 2-8 og 15-25 graders miljøer.

Derudover er alle passager i bygningen udstyret med et elektronisk rullesystem for at fremskynde håndteringen af medicinal-forsendelser.

Hos WFS er man samtidig i gang med certificeringsprogrammet IATA CEIV Pharma, som man forventer af afslutte i begyndelsen af 2018. Det betyder blandt andet, at kunder fremover kan have tillid til, at deres medicinalprodukter bliver fragtet i upåklagelig tilstand.

Indgår aftale med Air India
Udover de nye medicinalfaciliteter i København har WFS' danske team indgået en lasthåndteringsaftale med Indiens nationale flyselskab, Air India.

Her transporterer selskabets Boeing 787-Dreamliner fly både passagerer og gods på en direkte rute mellem København og Delhi.

”Vi er glade for at kunne håndtere fragt via Air Indias nye nonstop-service mellem Danmark og Indien. Med ruten er det også muligt at tilbyde en direkte handelsforbindelse for eksportører og importører i begge lande. Med vores nye køleanlæg til understøttelse af kundernes lastprodukter af temperaturfølsom art, er vi også godt på vej mod at opnå IATA CEIV Pharma-certificeringen", siger Jimi Daniel Hansen, der er general manager Scandinavia hos WFS.

Læs også: God vækst i godstrafikken i verdens lufthavne

Tidligere på måneden kunne WFS opnå sin første IATA CEIV Pharma-certificering af virksomhedens facilitet i Bruxelles. Hos WFS er målet at opnå så mange certificeringer som muligt, hvorfor man også arbejder på at opnå EU's Good Distribution Practice (GDP) og IATA CEIV Pharma-certificeringer til virksomhedens andre lokationer.

- EL

Mere fra SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden

www.scm.dk

SCM.dk – forum for ledelse af forsyningskæden – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på optimering af forsyningskæden. Medlemmer på SCM.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af SCM.dk. Vi udkommer dagligt på SCM.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt ni gange om året med magasinet SCM+LOGIST…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere