25.02.2021  |  Branchenyt

WODEN A/S vælger Apport WMS

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det skandinaviske sneaker brand WODEN, har valgt Apport WMS, som deres fremtidige WMS platform.

WODEN, et skandinavisk sneaker brand, har netop valgt Apport WMS, som deres WMS platform. 

Løsningen skal idriftsættes i foråret 2021 på WODENs nye lager, der ligger ved Aarhus, og skal dække samtlige funktioner på lageret. Derudover kommer løsningen også til at dække WODENs forskellige plukke flows i forhold til deres forskellige kundesegmenter.

”WODEN er en rigtigt spændende virksomhed, der er i voldsom vækst. Senest har de opkøbt brandet SHOE THE BEAR. Det bliver spændende at få lov at understøtte dem i deres fremtidige vækst, med vores løsning samt vores tunge logistikviden. Det er altid en ære og fornøjelse, når en virksomhed som Woden vælger os som sparringspartner”, udtaler CSO hos Apport, Asger Sandberg Petersen.

WODEN blev grundlagt i 2013 af Carsten Holm, der som skomager med en lang historik fra skobranchen vidste, at natur og skandinavisk designtradition kombineret med en sneakers DNA og høj kvalitet til en overkommelig pris, ville være det rigtige afsæt til at skabe den moderigtige, skandinaviske sneaker.

Det er det, som virksomheden kalder ”Scandinavian Simplicity”.

Du kan læse mere om WODEN på www.woden.dk

Læs Apports pressemeddelelse ved at klikke her.

Mere fra Apport Systems A/S

Apport Systems A/S

www.apportsystems.dk

Apport Systems er sparringspartner på WMS området. Vi leverer til 100% fastpris, sikrer procesoptimering samt forankring i organisationen.

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere