29.01.2021  |  Lager & distribution

WMS-systemet LOGIA udvider med Direct Loading funktionalitet

Indhold fra partner Hvad er dette?

Undgå pladsproblemer i lagerets forsendelsesområde ved at læsse store ordrer direkte i fragtmandens lastbil.

Mange virksomheder er udfordret af, at omfanget af gods, der skal afsendes, overstiger pladsen i forsendelsesområdet. I disse virksomheder er det ekstra kritisk, at ordrerne håndteres effektivt, og forsendelsesområdet udnyttes optimalt.

Ved større forsendelser kan det være en fordel at få leveret en tom trailer af fragtmanden, som færdigpakkede paller kan læsses direkte i. Den nye Direct Loading funktionalitet gør det muligt at springe rankeområdet over, så de relevante ordrer plukkes i den rette sekvens, og pallerne guides direkte til fragtmandens trailer.

Det betyder, at forsendelser kan håndteres hurtigere og simplere, samt at der ikke opstår pladsproblemer i forsendelsesområdet. 

Læs mere her: www.logiawms.dk

Tags: Logimatic

Mere fra Logimatic

Logimatic

http://www.logiawms.dk

Logimatic udvikler, leverer og supporterer lagerstyringssystemet LOGIA. Det er en specialiseret løsning til lageret og indeholder de værktøjer, du behøver for at få det bedste ud af dine medarbejdere, udstyr, anlæg og lagerplads. Løsningen er 100% dansk og baseret på 30 års erfaring med lager og logistik. LOGIA…

Se virksomhedsprofil  

  SCM.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere